SSM / PSI
Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă

Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă

Disponibilitate: disponibil

Curs online Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă

Program de formare profesională în sistem eLearning, adresat persoanelor care doresc să se specializeze în organizarea activităților de protecție a muncii, în corelație cu potențialul de risc de accident sau îmbolnăviri profesionale.

 
450 Lei

Inspectorii pentru protecția și igienă muncii și controlorii de calitate instruiesc reprezentanții întreprinderilor în vederea aplicării normelor și reglementărilor legale în vigoare, cu privire la securitatea muncii și mediului de muncă; inspectează locurile de muncă pentru a se asigura că mediul de muncă, mașinile și echipamentul corespund normelor și reglementărilor legale; se informează prin contacte directe, observari sau alte mijloace, asupra condițiilor de muncă și riscurilor de accidente; verifică respectarea normelor de securitate a muncii; inspectează locurile de producție, prelucrare, depozitare și vânzare a produselor, pentru a se asigura că sunt respectate normele și reglementările specifice; verifică produsele finite pentru a se asigura de conformitatea acestora cu specificațiile de calitate ale producătorului; informează publicul și reprezentanții întreprinderilor cu privire la aplicarea normelor și reglementărilor referitoare la igienă și salubritate, puritatea produselor și mărfurilor alimentare, medicamentelor, produselor cosmetice și altor produse analoge; informează pe cei care produc, utilizează, întrețîn și repara mijloace de transport, despre măsurile și reglementările in vigoare referitoare la condițiile tehnice pe care trebuie să le îndeplinească vehiculele respective; inspectează întreprinderile pentru a se asigura că acestea nu contravin normelor referitoare la poluare, deșeuri și reziduuri periculoase.

Curs online Inspector SSM, pregătire pentru o profesie care poate salva vieți!

Actualmente, desfășurarea activităților în domeniul Sănătății și Securității în Muncă, de către un specialist, este o necesitate, iar modificările legislative permanente obligă la o cunoaștere în profunzime a prevederilor acestora și a procedurilor de lucru. Dinamică înregistrată în piață muncii indică oportunități concrete de a profesa în domeniu, și prin prisma faptului că operatorii economici au obligația prin lege, de a angaja personal de specialitate.

De aceea, cursul online de Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă are că obiectiv furnizarea pregătirii teoretice pentru persoanele care doresc să se specializeze în organizarea și coordonarea activităților de asigurare a securității și sănătății în muncă, în conformitate cu legislația specifică în vigoare.

Ce veți cunoaște la finalul acestui curs:

 - Realizarea activităților de prevenire și protecție

-  Realizarea semnalizării de securitate și/sau de sănătate la locurile de muncă

-  Instruirea lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă

-  Informarea lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă

- Stabilirea mijloacelor materiale și tehnice necesare securității și sănătății în muncă

-  Prevenirea accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale

- Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă

- Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă

- Monitorizarea activităților de evacuare și intervenție în situații de urgență.

Despre cursul on-line:

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut:

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs poate fi urmat și în clasăVizualizează oferta completă a cursului autorizat aici. 

 

Cursuri similare

Formator/Trainer

Curs online de Formator, formare și perfecționare profesională continuă în sistem e-Learning.

450 Lei
Cadru tehnic cu atribuții în domeniul Prevenirii și Stingerii Incendiilor

Pregătire teoretică pentru desfășurarea activităților în domeniul Prevenirii și Stingerii Incendiilor.

450 Lei
Instalator instalații fotovoltaice

Curs online pentru instruirea personalului responsabil cu construcția și întreținerea sistemelor fotovoltaice.

450 Lei
Limba engleză simplu și repede

Învață simplu și repede Limba Engleză, manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor lingvistice!

450 Lei
Electrician în instalații energetice

Curs de specialitate, adresat celor care doresc să devină profesioniști în domeniul instalațiilor electrice

450 Lei
Asumarea răspunderii la locul de muncă

Curs on-line de management de personal, cum se creează o cultură organizațională orientată către responsabilitate și asumarea răspunderii

450 Lei