Comunicare/conflict
De ce ne luptăm cu deciziile grele

De ce ne luptăm cu deciziile grele

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line De ce ne luptam cu deciziile grele – Depășirea îndoielilor și dilemelor

Cum poți lua o decizie cu impact mare, care să fie eficientă, practică și de succes? Având obiective clare, obtinând și analizând informații într-o manieră structurată, evitând capcanele frecvente ale luării deciziilor și folosindu-ți intuiția pentru a confirmă sau pune la îndoială decizia luată. Acest curs va dezvoltă încrederea ta în propriile decizii și abilitățile tale de a lua  și pune în aplicare  decizii greleceea ce îți va permite să îmbunătățești valoarea pe care o adaugi organizației din care faci parte și să contribui activ la succesul acesteia.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

O persoană poate lua zilnic până la 70 de decizii. Multe dintre acestea sunt simple și nu necesită niciun fel de gândire profundă. Altele însă, sunt dificile și ne pun în situația de a ne lupta cu procesul deciziei, de a ne întreba dacă am făcut alegerea corectă și de a ne face griji privind costurile unei alegeri greșite.

La locul de muncă, unii oameni se blochează în analizarea excesivă a alegerilor – ei și-ar dori un manual cu informații înainte de a proceda la orice luare de decizie. Alții se bazează pe intuiția lor și nu au date cu ajutorul cărora să susțină cum au ajuns la o anumită decizie.

La sâfrșitul acestui curs vei putea să:                                 

       să înțelegi rolul emoțiilor în luarea deciziilor.

       să descrii luarea eficientă a unei decizii, să recunoșți pașîi cheie pe care trebuie să ii faci înainte, în timpul și după  procesul de luare a deciziei.

       să-ți identifici valorile pentru a îți ghida acțiunile, comportamentele și deciziile.

       să pui în practică metode variate de colectare și evaluare a informației.

       să recunoșți  și să eviți  cele mai frecvente capcane care complică deciziile grele.

       să dezvolți strategii pentru depășirea îngrijorărilor tale  în legătură cu luarea și punerea în aplicare a deciziilor grele.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Gestionarea emoțiilor

Cum înlocuiești izbucnirile emoționale la locul de muncă cu confruntări productive, canalizarea emoțiilor în mod productiv.

450 Lei
Implicarea angajaților

Implicarea angajaților- ghid pentru manageri în a le obține și susține angajamentul la locul de muncă.

450 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă- dezvoltarea obiceiurilor la locul de muncă pentru creșterea productivității reale.

450 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei