Hobby / Arta
Decorațiuni interioare/Design interior

Decorațiuni interioare/Design interior

Disponibilitate: disponibil

 Curs online Design interior

"Un decorator de interioare desăvârșit nu este un simplu executant al cerințelor beneficiarului, este un artist, un creator care și-a atins scopul atunci când lucrarea să oglindește cu adevărat personalitatea celui care va locui în acel spațiu, în aceeași măsură în care oglindește și o parte din sufletul și imaginația proiectantului. Așa cum spațiul în care trăim ne definește, în aceeași măsură proiectul de amenajare este cartea de vizită a proiectantului."

 
450 Lei

Decoratorul de interioare se ocupă de amenajarea spațiului interior al locuinței și conlucrează cu arhitectul pentru a asigura funcționalitatea și stilul locuinței. În cazul în care solicitările beneficiarului îi depășesc competențele, îl va îndruma pe acesta către un arhitect, competențele decoratorului de interioare nesuprapunându-se celor ale specialiștilor în proiectare.

Însă, pe lângă definițiile clasice din acest domeniu, trebuie reținut faptul că un profesionist desăvârșit este cel care resuseste să armonizeze știință și noțiunile exacte, cu spiritul creativ și imaginația. Deoarece designul este atât de prezent în cotidian, de la designul unui obiect până la designul spațiului de locuit sau al celui de lucru, important prin stările și emoțiile transferate asupra beneficiarului, proiectarea decorațiunilor și amenajarea spațiilor interioare a devenit cu timpul una din cele mai frumoase și creative profesii.

Amenajarea spațiului este o arie complexă care presupune, pe lângă cunoașterea și aplicarea unor reguli de baza, înțelegerea și exploatarea spațiului interior, amornizarea acestuia cu diferite resurse, obiecte și stiluri, toate acestea conlucrand mai ales pentru obținerea unui spațiu care să reflecte cât mai bine personalitatea beneficiarului.

În esență, fiecare proiect reprezintă pentru decoratorul de interioare o provocare, acesta trebuie să fie pregătit pentru a ține cont de foarte multe aspecte în activitatea sa.

Curs online de decorațiuni interioare, cum să devii cel mai bun specialist în arta amenajărilor interioare?

Pe lângă un simt al esteticului foarte bine dezvoltat, decoratorul de interioare trebuie să dețînă o serie de aptitudini și competențe care să-l sprijine în finalizarea proiectului și îndeplinirea cu succes a obiectivelor. Cursul online de decorator interioare reprezintă soluția pentru a avea o pregătire esențială profesarii în acest domeniu, atât pentru cei care sunt la început de drum și au nevoie de un studiu complex și detaliat, cât și pentru cei care deja profesează și doresc să se perfecționeze.

Cursul nostru își propune să formeze cei mai buni specialiști, care vor ști să gestioneze un proiect de amenajare în toată complexitatea lui, de la cunoașterea spațiului de amenajare și a arhitecturii de baza, a principiilor de managementul calității, a gestionării relațiilor cu furnizorii de materiale, până la utilizarea programelor de grafică pentru prezentarea proiectului și consultarea clientului în identificarea celor mai potrivite soluții de decorare.

Cursul se desfășoară online, întregul suport de curs fiind disponibil pe platforma de elearning. Modul de structurare al materialului pe module și capitole tematice sprijină înțelegerea și însușirea tuturor conceptelor și noțiunilor esențiale acestei profesii, aprofundate prin parcurgerea evaluărilor și exercițiilor de recapitulare.

Ce veți cunoaște la finalul acestui curs?

- Noțiuni de managementul calității, asigurarea calității proiecului

- Noțiuni de managementul proiectelor, lucrul cu proiectele

- Noțiuni de geometrie, reprezentarea grafică a structurilor

- Diferite tipuri de materiale de construcții și decorațiuni interioare

- Structuri decorative în arhitectură

- Tendințe în ornamentica             

- Simbolistica decorațiunilor și efectul lor asupra psihicului

- Utilizarea diferitelor stiluri de decorare

- Proiectarea mobilierului de interior

- Organizarea spațiului interior

- Utilizarea aplicațiilor de tip cad, desen 2D și 3D

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obținut în urmă promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

ÎNSCRIERE LA CURS

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Cursuri similare

Responsabil cu gestiunea deșeurilor

Curs online de specialitate pentru persoanele desemnate să gestioneze deșeurile conform OUG. 92/2021

450 Lei
Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă

Curs online pentru pregătirea specialiștilor desemnați cu organizarea activității de protecție a muncii.

450 Lei
Electrician în instalații energetice

Curs de specialitate, adresat celor care doresc să devină profesioniști în domeniul instalațiilor electrice

450 Lei
Tehnician instalator pentru construcții

Curs on-line de pregătire profesională în domeniul instalațiilor pentru construcții.

450 Lei
Adaptarea stilului de leadership

Curs on-line de leadership, cum să devii un manager de succes și un lider respectat de subalterni.

450 Lei
Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților

Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților, cum să construiești echipe puternice cu sprijinul femeilor aflate la conducere

450 Lei