Dezvoltarea profesională a angajaților
Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații

Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

La finalul acestui curs, vei fi capabil să faci diferența între managementul performanței și coachingul de dezvoltare. Vei ști cum să implementezi o abordare a dezvoltării, bazată pe puncte forte. Le vei procura angajaților tăi instrumente care să evalueze punctele lor forte, precum și nevoile lor de dezvoltare.

Vei dobândi abilitatea de a dirija o discuție pozitivă pe tema dezvoltării și de a identifica diferite strategii de dezvoltare. Și nu în ultimul rând, vei ști să creezi un plan individual și eficient de dezvoltare.

 
250 Lei

Sarcina unui lider este de a-i duce pe oameni din punctul în care sunt în punctul în care nu au fost vreodată.

                                                                                 —Henry A. Kissinger

Cu siguranță ești un manager ocupat. Și totuși, cum poți economisi timp pentru a vorbi cu angajații despre obiectivele profesionale atunci când le faci  evaluarea anuală a performanței? Dezvoltarea relațiilor directe în cadrul organizațional nu ține doar de evaluarea anuală a performanței, care este parte componentă a managementului de performanță. Managementul de performanță este critic pentru succesul unei organizații și nu trebuie neglijat. Totuși, coachingul de dezvoltare este important pentru vitalitatea angajaților și trebuie să i se acorde atenția cuvenită.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       recunoști diferența dintre managementul de performanță și coachingul de dezvoltare.

       implementezi o abordare bazată pe puncte forte ale procesului de dezvoltare.

       le furnizezi angajaților instrumente de analiză a punctelor forte și nevoilor de dezvoltare.

       dirijezi o discuție pozitivă pe tema dezvoltării.

       identifici variate modalități de dezvoltare.

       creezi un plan individual de dezvoltare eficient.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Încrederea în cadrul organizațiilor

Creșterea încrederii la nivel organizațional, cum să ai angajați și o organizație de încredere.

250 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

250 Lei
Provocările supraveghetorului

Cele mai dure provocări cu care se confruntă un leader și cum pot fi depașite cu succes.

250 Lei
Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

250 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei