Dezvoltarea profesională a angajaților
Discuții de coaching

Discuții de coaching

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Discuții de coaching

La finalul acestui curs, vei fi capabil să identifici cele patru etape ale unei sesiuni de coaching și modul lor de aplicare în diverse contexte, să recunoști aplicarea corectă a modalităților de cercetare și suport în cadrul sesiunilor de coaching, să aplici tehnici de bază în coaching pentru îmbunătățirea performanței, dezvoltarea carierei, dezvoltarea unor abilități specifice, coaching pentru o echipă de afaceri.

 
450 Lei

Abilitățile de coaching pot fi aplicate într-o varietate de situații. Cele mai comune implică atât perspectiva mai largă de a identifica calea satisfăcătoare în viață, cât și cele mai subtile, cum ar fi îmbunătățirea performanțelor în domenii specifice.

Acest curs reprezintă un studiu concret al unor situații clasice de coaching care oferă posibilitatea în practica de zi cu zi de gestionare efecientă a acestor discuții cu angajații, în vederea maximizării performanțelor acestora.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       identifici cele patru etape ale unei sesiuni de coaching și modul lor de aplicare în diverse contexte

       recunoști aplicarea corectă a modalităților de cercetare și suport n cadrul sesiunilor de coaching

       aplici tehnici de bază în coaching pentru îmbunătățirea performanței, dezvoltarea carierei, dezvoltarea unor abilități specifice

       motivezi și să inspiri indivizii să facă mai multe și să ajungă mai sus.

       susții clienții în a împărți niște obiective mari în etape ușor de gestionat.

       responsabilizezi oamenii față de angajamentele lor pentru a produce rezultate într-un timp scurt.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

Cursuri similare

Inteligența culturală

Curs on-line aplicat, dobândirea abilităților de relaționare la locul de muncă în contextul diversității culturale

450 Lei
Inteligență emoțională

Inteligenta emotionala - o metoda demonstrata stiintific pentru dezvoltarea unor abilitati de succes

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei