Marketing/ Vânzări
 Elemente esențiale în vânzări: Cum să întrebi și cum să asculți

Elemente esențiale în vânzări: Cum să întrebi și cum să asculți

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Acest curs on-line te va ajuta să dezvolți importante abilități de ascultare și înțelegere, esențiale în obținerearea performanțelor în procesul de vânzare.

După finalizarea acestui curs, vei putea să identifici tipurile de întrebări pentru a descoperi nevoile clientului, să identifici nevoile și obstacolele comune ale clienților, să descrii obstacolele din calea ascultării, să demonstrezi cum să folosești tehnicile de ascultare activă, să identifici și implementezi strategii pentru ascultarea și punerea de întrebări clienților în legătură cu nevoile din afacerea lor.

 
450 Lei

Până acum, ai petrecut timp prospectând piața și identificând posibili clienți. Ai convins posibilul client să îți aloce timp pentru o întrevedere. Apoi, ai stabilit prima întâlnire. După ce ai pornit discuțiile de negociere, e timpul să pui întrebări și să afli mai multe despre nevoile specifice ale clientului.

Când asculți cu atenție și afli nevoile clientului, poți determina dacă ai sau nu o soluție care să i le poată satisface.

În acest curs sunt explicate aceste abilități importante de ascultare.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       identifici tipurile de întrebări pentru a descoperi nevoile clientului.

       identifici nevoile și obstacolele comune ale clienților.

       descrii obstacolele din calea ascultării.

       demonstrezi cum să folosești tehnicile de ascultare activă.

    identifici și implementezi strategii pentru ascultarea și punerea de întrebări clienților în legătură cu nevoile din afacerea lor.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

Gestionarea emoțiilor

Cum înlocuiești izbucnirile emoționale la locul de muncă cu confruntări productive, canalizarea emoțiilor în mod productiv.

450 Lei
Elemente esențiale în vânzări: Începutul tranzacției

Un ghid practic în care vei afla cum să pornești o tranzacție într-un cadru oportun pentru garantarea succesului final.

450 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

450 Lei
Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii- cum să gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

450 Lei
Prioritizarea sarcinilor

Cum se gestionează cu succes sarcinile, termenele limită și așteptările oamenilor, atât la job cât și în viața personală.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei