Dezvoltarea profesională a angajaților
 
Excelența echipei - secretul performanței

Excelența echipei - secretul performanței

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Acest curs te va ajuta să idenifici cele mai potrivite tehnici și strategii de comunicare, de relaționare cu membrii echipei tale pentru a ajunge să construiți împreună o echipă de succes, cu performanțe cât mai înalte.

Cursul se adresează managerilor de echipe sau a tuturor celor responsabili cu dezvoltarea la nivel organizațional.

 
250 Lei

 Practic, nu există mediu În care echipele dacă procedează corect să nu aibă un impact măsurabil asupra performanței unei organizații.”

                                                                        —Jon Katzenback,

                                                           autor al lucrării Înțelepciunea  echipelor

În mod evident, echipele sunt un element vital al aproape oricărei organizații, acestea fiind dependente de echipe pentru folosirea mai eficientă a resurselor, rezolvarea problemelor mai creativ și furnizarea unei productivități mai mari decât angajații individuali lucrând izolat.

Scopul oricărei echipe este să funcționeze la nivel maxim, iar secretul atingerii performanței înalte este acesta  — să aibă membri cărora le PASĂ (engl.=CARE). Este vorba de grijă În sens propriu, dar și de sensul acronimului din limba engleză care vizează următoarele trăsături: Communication (comunicare), Abillity (abilități), Results (rezultate) și Esprit de corps (spirit de echipa). Aceste patru trăsături  constituie fundamentul excelenței echipei. În acest program vei găsi strategii practice pentru dezvoltarea fiecăreia dintre aceste patru trăsături.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       să recunoști caracteristicile comunicării echipelor înalt performante și membrilor echipei.

       să analizezi punctele forte personale pentru a asigura cea mai bună performanțî a echipei.

       să stabilesti scopuri cu succes si să eviți greșelile frecvente în fixarea scopurilor.

       să alimentezi responsabilitatea membrilor echipei pentru a asigura succcesul fiecărui membru.

       să dezvolți spiritul de echipă și să coordonezi activități eficiente de consolidare a echipei.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Elemente fundamentale de planificare strategică

Elemente fundamentale de planificare strategică – instrumente și sfaturi practice pentru implementarea cu succes a planului strategic organizațional

250 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

250 Lei
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă- dezvoltarea obiceiurilor la locul de muncă pentru creșterea productivității reale.

250 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

250 Lei
Ședințele - cum să le faci mai productive

O nouă perspectivă asupra ședințelor, cum să le faci mai productive, astfel încât compania sa nu mai irosească resurse financiare.

250 Lei