Dezvoltarea profesională a angajaților
Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților

Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților

Acest curs analizează în mod obiectiv caracteristicile femeilor aflate în poziții de conducere, și beneficiile aduse de acestea companiilor. Totodată oferă înțelegere asupra principiilor acordării egalității de șanse și integrării acestora în cadrul echipelor, pe poziții de conducere.

Cursul se adresează managerilor și liderilor, antreprenorilor sau tuturor celor implicați în organizare și conducere organizațională, care vor învața prin intermediul acestui curs on-line cum să construiască echipe puternice cu sprijinul femeilor aflate la conducere.  

 
450 Lei

Conform unor studii americane, circa 76 % dintre femeile americane cu vârsta cuprinsă între 25 și 54 de ani sunt angajate. Același studiu atestă că femeile se clasează mai sus decât bărbații la 12 din 16 competențe esențiale pentru a conduce, demonstrând că au calități de lider.

Femeile lider sunt mult mai convingătoare, hotărâte și determinate să atingă obiectivele,  și sunt mult mai dispuse să își asume riscuri decât liderii bărbați. În plus, sunt mult mai empatice și flexibile și au abilități interpersonale mult mai puternice. Mai mult decât atât, cercetările Catalyst au arătat că acele companii cu reprezentare feminină înaltă și îndelungată în funcții de conducere — trei sau mai multe femei în echipa de conducere pentru cel puțin 4 din 5 ani — au depășit semnificativ companiile fără femei în administrație.

În mod evident, femeile se confruntă cu numeroase provocări care împiedică dorința lor de a ajunge în funcții de conducere. Vom arunca o privire asupra acestor provocări, dar, mai important, vom studia cum pot femeile să își maximizeze calitățile și să își construiască abilități de a deveni lideri eficienți în orice organizație.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       să înțelegi provocările cu care se confruntă femeile care aleg să acceadă la poziții de lider.

       să evaluezi limitările pe care femeile și le auto-impun.

       să îți construiești abilități care să îmbunătățească dezvoltarea ta ca lider

       să dezvolți și să administrezi relații pentru a-ți maximiza potențialul de conducător.

       să faci față provocărilor legate de armonizarea vieții profesionale cu cea personală.

       să recunoști problemele speciale cu care femeile lider se confruntă când interacționează cu ceilalți.

       să folosești punctele tale forte naturale pentru a construi și menține echipe puternice.

       să implementezi un plan de ridicare a standardelor abilităților tale de conducere pe care dorești să le îmbunătățești.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Managementul se învață

Managementul se învață - tehnici și instrumente pentru un manager începător, cum să controlezi cu succes personalul și proiectele.

450 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

450 Lei
Elemente esențiale în vânzări: prospectarea și managementul teritoriului

Întocmirea rapoartelor de afaceri – cum să pregătești, organizezi și prezinți în mod convingător un raport de afaceri

450 Lei
Provocările supraveghetorului

Cele mai dure provocări cu care se confruntă un leader și cum pot fi depașite cu succes.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei