Marketing/ Vânzări
Elemente esențiale în vânzări: finalizarea vânzării

Elemente esențiale în vânzări: finalizarea vânzării

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Elemente esențiale în vânzăriprezentarea soluțiilor, depășirea obiecțiilor și finalizarea vânzării

La finalizarea acestui curs, vei putea prezenta eficient soluțiile clienților folosind modelul de prezentare. Vei știi cum să descrii caracteristicile și beneficiile unui produs sau serviciu.

Vei putea să identifici obiecțiile tipice ale clientului, precum să le și depășești folosind modelul de gestionare al obiecțiilor. Vei afla, de asemenea, cum să descrii pașii de închidere a negocierii și să demonstrezi cum să finalizezi vânzarea.

 
250 Lei

Unde ne aflăm în procesul de vânzare?

Până acum, ai petrecut timpul în felul următor: ai prospectat piața, ai găsit o pistă bună și te-ai întâlnit cu potențialul client față în față. Ai pornit discutiile și te-ai prezentat că fiind un expert. Ai pus întrebări și ai ascultat pentru a înțelege nevoile clientului. Odată ce le-ai descoperit, vei prezenta o soluție. S-ar putea să fie nevoie să depășești niște obiecții sau nelămuriri, apoi vei finaliza vânzarea.

Această sesiune se concentrează pe pașii finali ai procesului de vânzare: prezentarea soluțiilor, depășirea obstacolelor și finalizarea tranzacției.

În timpul prezentării, clientul își poate exprima dubiile sau îngrijorările. Astfel de cazuri semnalează că este nevoie de mai multe informații pentru a lua o decizie.

Odată ce reprezentanții de vânzări au reușit să depășească orice obiecție, se apropie de final. Se poate spune că fac următorul pas. În acest moment se încheie tranzacția.

Dacă nu se identifică obiecții, reprezentantul de vânzări nu le poate gestiona ulterior cu eficiență. Descoperirea obiecțiilor, punerea întrebărilor de clarificare și depășirea obstacolelor sunt parte normală și necesară a finalizării vânzării.

 

La sfârșitul acestui curs vei putea să: 

       prezinți eficient soluții clientului.

       descrii caracteristicile și beneficiile unui produs sau serviciu.

       identifici obiecțiile tipice ale clienților.

       gestionezi obiecțiile.

       descrii pașii pentru finalizarea tranzacției.

       demonstrezi cum să finalizezi tranzacțiile.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei. 

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare.         

Înscriere la curs     

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

Coaching pentru performanță în vânzări

Curs on-line de coaching în vânzări, consilierea profesionistă a angajaților pentru îmbunătățirea rezultatelor în vânzări

250 Lei
Cum să pui ideile în practică – de la creativitate la inovație

Cum să pui ideile în practică – de la creativitate la inovație, cum să obții inovație în echipa ta, prin exploatarea creativității.

250 Lei
Discuții de coaching

Discuții de coaching – cum să gestionezi discuțiile de coaching pentru îmbunătățirea performanțelor angajaților tăi

250 Lei
Informații financiare

Află cum poți interpreta corect instrumentele financiare pentru a lua cele mai inspirate decizii pentru business-ul tău.

250 Lei
Elemente esențiale în vânzări: Începutul tranzacției

Un ghid practic în care vei afla cum să pornești o tranzacție într-un cadru oportun pentru garantarea succesului final.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei