Educație și formare
Formator/Trainer

Formator/Trainer

Disponibilitate: disponibil

Curs online de Formator/Trainer.

Cursul  online de Formator oferă tuturor celor care doresc să devină traineri de succes, oportunitatea de a-și însuși sau aprofunda noțiunile esențiale practicării acestei profesii.

Pornind de la conceptele de baza unanim acceptate de teoreticienii în domeniu, departe, însă de a fi un tratat științific sau un complex de definiții inutile, cursul de față tratează în mod exhaustiv aspectele concrete, care fundamentează practicarea cu succes a acestei profesii.

Abordarea simplă, centrată pe analizarea celor mai variate și uzuale experiențe ale specialiștilor în domeniu, facilitează procesul de învățare pentru cei care se pregătesc să devină traineri, și în același timp, transformă un curs online într-o experiență pozitivă, menită să influențeze pe viitor, orice demers profesional sau personal.

 
450 Lei

Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează și revizuiește activități teoretice / practice și / sau programe de formare și dezvoltare a competențelor profesionale, derulate în instituții specializate sau la locul de muncă.

Însă a fi un formator de succes presupune găsirea unui echilibru perfect între știință și artă. Formatorul, pe lângă a fi un bun specialist și profesionist cu experiență în domeniul sau, trebuie să inspire și să fie un bun îndrumător. Trebuie să aibe capacitatea de a modela publicul, de a crea o conexiune între el și formabili, bazată pe respect și încredere, reușind astfel să anime și cel mai dificil public. De aceea modul în care este livrată informația deosebește formatorul de succes de profesorul clasic.

Spre deosebire de modelul profesorului clasic, "pedagogia" formatorului se bazează foarte mult pe calitățile și abilitățile psiho-sociale de livrare a conținutului în utilizarea unor metode mai puțîn formale. Aceste aspecte fundamentează o sesiune de formare de succes, la finalul căreia obiectivele au fost cu adevărat atinse în momentul în care cursanții pleacă cu sentimentul că nu și-au irosit timpul. Deși în general înclinația pentru o profesie este nativă, competențele și metodele eficiente pot fi dobândite prin educație și exercițiu, fapt care va fi experimentat în cadrul acestui curs.

Curs online de Formator/Trainer, cum să fii un formator de succes.

Cursul se adresează atât celor care doresc să înceapă o carieră în domeniul formării și au nevoie de îndrumare de specialitate, cât și celor care deja activează că formator și doresc să se perfecționeze continuu. Principiile acestui curs pot fi aplicate chiar și în viață de zi cu zi, utile tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare asertivă, de a vorbi în public sau de a modela anumite trăsături ale personalității proprii mai puțîn comode.

Suportul de curs este structurat pe capitole tematice a căror parcurs facilitează însușirea noțiunilor teoretice, aprofundate ulterior prin exemple practice, transferate din experiențele concrete ale specialiștilor în domeniu.

La sfârșitul acestui curs vei cunoaște:                                

·         Cunoașterea adultului, tipologii de formator și cursanți

·         Metode și tehnici de formare, adaptarea acestora în funcție de specificul cursanților

·         Dezvoltarea abilități de comunicare, utilizarea limbajului verbal și nonverbal, în funcție de obiectivele propuse

·         Dezvoltarea abilităților de comunicare asertivă

·         Dezvoltarea abilităților de gestionare a discursului fără emoții

·         Tehnici de motivare și implicare a cursantului, captarea atenției

·         Tehnici de gestionarea și mediere a conflictelor, gestionarea relațiilor între adulți

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Cursuri similare

Abilități eficiente de ascultare

Curs on-line de comunicare, îmbunatățirea abilităților de comunicare învață să asculți.

450 Lei
Atitudinea proactivă

Curs dezvoltare profesională, cum să devii un angajat valoros pentru compania ta prin manifestarea atitudinii proactive.

450 Lei
Chimia grupului

Curs on-line de dezvoltare profesională, cum să construiești o echipă din care toată lumea vrea să facă parte.

450 Lei
Coaching pentru dezvoltare

Curs on-line de coaching, coaching de performanță în sprijinirea angajaților pentru atingerea potențialul maxim

450 Lei
Controlul conflictului la locul de muncă

Preluarea controlului asupra coflictelor - Cum să rezolvi și să diminuezi disputele la locul de muncă

450 Lei
Cum să devii indispensabil la locul de muncă

Curs on-line practic de dezvoltare profesională, cum să devii un angajat valoros pentru compania ta.

450 Lei