Limbi străine
Limba franceză simplu și repede

Limba franceză simplu și repede

Disponibilitate: disponibil

Curs prin corespondență de Limba Franceză!

Învață simplu și repede Limba Franceză, manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio, autoevaluare a competențelor lingvistice conform CECR, acces platforma de elearning, teste și exerciții on-line, evaluare finală cu certificare a competențelor lingvistice la finalul cursului!

 

 
250 Lei

Acest program educațional este conceput în vederea unei familiarizări rapide cu limba franceză sau pentru reîmprospătarea cunoștințelor de către cei care au studiat limba franceză, dar nu au mai utilizat-o de multă vreme.

Programul cumulează echivalentul a peste 200 de ore de studiu individual, oferind marele avantaj al învățării fără profesor, după un program și într-un ritm adaptabil fiecărui utilizator.

Lucrarea este construită în jurul unor situații de baza, stabilite de o comisie europeană specializată în comunicare, din care au fost dezvoltate dialoguri, exerciții, texte de audiat, toate menite a simula situații din viață de zi cu zi.

Cursul este deosebit de util atât elevilor/studenților în primul an de studiu al limbii franceze, cât și celor care doresc să călătorească în scop turistic sau de afaceri în țările în care se vorbește limba franceză deoarece, prin intermediul înregistrărilor audio, le oferă acestora un contact cu pronunția corectă, cu limba vie specifică vorbitorilor nativi.

Curs Limba franceză, 30 de minute de studiu în fiecare zi!

Cursul cuprinde:

√ MANUAL 230 DE PAGINI, lecții, exerciții, gramatică

√ GHID DE CONVERSAȚIE și DICȚIONAR în format de buzunar

√ 4 CD-URI AUDIO cu înregistrări interpretate de vorbitori nativi 

√ COMPLETAREA PAȘAPORTULUI LINGVISTIC

√ CERTIFICARE A COMPETENȚELOR LINGVISTICE

Materialele și instrumentele de studiu sunt concepute special pentru studiul individual, astfel încât fiecare participant să beneficieze de o experiență de învățare plăcută și utilă în același timp. 

MANUALUL tratează de-a lungul celor 44 de capitole, într-o manieră explicită dar complexă în același timp, aspecte uzuale din viață de zi cu zi, astfel încât susținerea unei conversații în limba franceză să fie posibilă chiar și pentru cei care nu dețîn abilități speciale de învățare a limbilor străine. Fiecare capitol este sctructurat pe patru componente: "Dialog", "Cum se spune", "Exerciții" și "Ascultați cu atenție", structura ce permite familiarizarea rapidă cu particularitățile limbii franceze. Dialogurile conțîn exemple exprimate în formă unei mici convorbiri într-o anumită situație, căutarea unei străzi, comandă la hotel sau restaurant, ajutor medical, etc. În secțiunea "Cum se spune" sunt explicate regulile gramaticale sau de flexiune, urmând că secțiunea de "Exerciții", corelată și cu textele imprimate pe cd, să sprijine aprofundarea noțiunilor, a pronunției. 

Cele CD-URI AUDIO conțîn unele dialoguri sau scenete în care sunt utilizate cuvinte și structuri neinvatate încă din lecții. Cu ajutorul acestora este exersată capacitatea de a înțelege un conținut chiar dacă nu este cunoscut fiecare cuvânt în parte. Înregistrările pot fi ascultate pe un player normal sau pe calculator.

COMPLETAREA PAȘAPORTULUI LINGVISTIC conform Cadrului European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine (CECR)  

Pașaportul lingvistic reprezintă un model standardizat pentru autoevaluarea competențelor lingvistice, folosind Cadrul European Comun de Referință pentru limbi străine dezvoltat de Consiliul Europei. Acest document va permite descrierea detaliată a abilităților și competențelor lingvistice pentru limba/limbile străine cunoscute și poate fi anexat CV-ului dvs. că instrument suplimentar de prezentare, menit să confere un plus de valoare în față unui posibil angajator.  

Formularul va fi disponibil în contul de cursant de pe platforma de elearning, însoțit de instrucțiunile aferente completării acestuia, pe care îl veți putea utiliza ulterior împreună cu CV-ul.

CERTIFICAREA COMPETENȚELOR LINGVISTICE

Certificatul de absolvire obținut în urmă promovării cursului, emis de organizatorul cursului în calitate de furnizor de formare autorizat, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire, conform grilei standard prevăzute de Cadrul European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine.

 Utilizator elementar    Utilizator independent      Utilizator experimentat

       A1       A2                      B1          B2                         C1        C2 

ÎNSCRIERE LA CURS

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, transmitere a suportului de curs la adresa de corespondență, transmiterea certificatului.

Cursuri similare

Decorațiuni interioare/Design interior

Ghid practic de decorațiuni interioare, învață să fii cel mai bun specialist în artă amenajărilor interioare.

250 Lei
Prim ajutor/ First Aid

Curs de specialitate pentru acordarea primului ajutor în cazul situațiilor de urgență, cu certificarea competențelor.

250 Lei
Cadru tehnic cu atribuții în domeniul Prevenirii și Stingerii Incendiilor

Pregătire teoretică pentru desfășurarea activităților în domeniul Prevenirii și Stingerii Incendiilor.

250 Lei
Infirmieră

Ghid practic care te ajută să te pregătești pentru o carieră în domeniul medical.

250 Lei
Abilități de comunicare ale supraveghetorului

Curs on-line de comunicare, îmbunatățirea abilităților de comunicare în activitatea de supraveghere a subalternilor.

250 Lei
Arta de a-i influența pe alții

Curs on-line de comunicare, cum să ai succes la locul de muncă prin persuasiune și influență asupra celorlalți.

250 Lei