Limbi străine
Limba germană acasă și la scoală

Limba germană acasă și la scoală

Disponibilitate: disponibil

Să învățăm germană acasă și la scoală! 

Curs de limba germană pentru școlari, grupa de vârstă 7-13 ani, manual, 4 audio CD cu înregistrări interpretate de vorbitori nativi, lecții, exerciții, dialoguri, cântece, poezii, povestiri și proverbe, desene amuzante, evaluare finală cu certificare a competențelor lingvistice la finalul cursului!

 
450 Lei

Acest program educațional este special conceput pentru a oferi copiilor oportunitatea de a învața și practica:

- pronunția corectă și intonația corespunzătoare a dialogurilor, textelor și a unor lecții din manual;

- dialoguri variate, poezii, cântece sau proverbe adecvate temei lecției;

- deprindere de înțelegere după auz;

 

Povestirile sunt incluse pentru plăcerea elevilor din această grupă de vârstă de a întră în acest univers superb, în care se petrec lucruri minunate.

Programul cumulează echivalentul a peste 200 de ore de studiu individual, oferind marele avantaj al învățării fără profesor, după un program adaptabil fiecărui utilizator.

Cursul se adresează cu precădere copiilor cu vârstă între 7 și 13 ani care încep să studieze limba germană, fiind conceput pentru diferite nivele de studiu, de la anul întâi la anul al treilea. Înregistrările audio oferă accesul la ascultarea pronunției corecte, mai ales prin intermediul interpretării date de vorbitorii nativi. În clasa sau acasă, micul dicționar este un instrument extrem de util atât pentru clarificarea sensului cuvintelor necunoscute, cât mai ales pentru formarea deprinderilor copiilor cu orientarea rapidă într-un dicționar. 

Să învățăm limba germană acasă sau la scoală, 30 de minute de studiu în fiecare zi pentru rezultate reale în 4 săptămâni! 

Cursul cuprinde:

√ MANUAL peste 270 DE PAGINI, lecții, exerciții dialoguri, cântece, poezii, povestiri și proverbe, desene amuzante

√ GHID DE CONVERSAȚIE și DICȚIONAR în format de buzunar

√ 4 CD-URI AUDIO cu înregistrări interpretate de vorbitori nativi 

√ CERTIFICARE A COMPETENȚELOR LINGVISTICE

Când se poate utiliza "Să învățăm limba germană acasă și la scoală"? 

În cadrul lecțiilor, ca material auxiliar, pentru a oferi elevilor pronunțarea corectă și intonația corespunzătoare a dialogurilor, textelor și a unor lecții din manuale, pentru a practica un dialog adecvat temei lecției, pentru a dezvolta deprinderea de înțelegere după auz.

În activitățile de cerc de limba germană sau în pregătirea unor serbări școlare, utilizând selecția de poezii și cântece.

În pregătirea lecțiilor acasă de către elevi.

CERTIFICAREA COMPETENȚELOR LINGVISTICE

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării cursului, emis de organizatorul cursului în calitate de furnizor de formare autorizat, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire, conform grilei standard prevăzute de Cadrul European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine.

 Utilizator elementar    Utilizator independent      Utilizator experimentat

       A1       A2                      B1          B2                         C1        C2 

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Cursuri similare

Limba franceză simplu și repede

Învață simplu și repede , manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor lingvistice!

450 Lei
Limba spaniolă curs intensiv

Curs intensiv limba spaniolă, manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor lingvistice!

450 Lei
Limba engleză simplu și repede

Învață simplu și repede Limba Engleză, manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor lingvistice!

450 Lei
Limba engleză acasă și la școală

Limba engleză acasă și la școală! Manual, CD-uri audio, lecții, exerciții, cântece și poezii, desene amuzante.

450 Lei
Limba italiană curs intensiv

Învață simplu și repede Limba Italiană, manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor lingvistice!

450 Lei
Limba germană simplu și repede

Învață simplu și repede Limba Germană, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor!

450 Lei