Limbi străine
Limba germană simplu și repede

Limba germană simplu și repede

Disponibilitate: disponibil

Curs intensiv prin corespondenta de Limba Germana!

Învață simplu și repede Limba Germană, manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio, autoevaluare a competențelor lingvistice conform CECR, acces platforma de elearning, teste și exerciții on-line, evaluare finală cu certificare a competențelor lingvistice la finalul cursului!

 
450 Lei

Acest program educațional este conceput în vederea unei familiarizari rapide cu limba germană sau pentru reîmprospătarea cunoștințelor de către cei care au studiat această limba, dar nu au mai utilizat-o de multă vreme.

Programul cumulează echivalentul a peste 200 de ore de studiu individual, oferind marele avantaj al învățării fără profesor, după un program și într-un ritm adaptabil fiecărui utilizator.

Lucrarea este construită în jurul unor situații de baza, stabilite de o comisie europeană specializată în comunicare, din care au fost dezvoltate dialoguri, exerciții, texte de audiat, toate menite a simula situații din viață de zi cu zi.

Cursul este deosebit de util atat elevilor/studentilor in primul an de studiu al limbii germane, cat si celor care doresc sa calatoreasca in scop turistic sau de afaceri in tarile in care se vorbeste aceasta limba, deoarece, prin intermediul inregistrarilor audio, acestia beneficiaza de contactul cu pronuntia corecta, cu limba vie specifica vorbitorilor nativi.

 Curs intensiv de Limba germană, 30 de minute de studiu în fiecare zi pentru rezultate reale în 4 săptămâni!

Cursul cuprinde:

√ MANUAL 230 DE PAGINIlecții, exerciții, gramatică

√ GHID DE CONVERSAȚIE și DICȚIONAR în format de buzunar

√ 4 CD-URI AUDIO cu înregistrări interpretate de vorbitori nativi 

√ COMPLETAREA PAȘAPORTULUI LINGVISTIC

√ CERTIFICARE A COMPETENȚELOR LINGVISTICE

 

Materialele și instrumentele de studiu sunt concepute special pentru studiul individual, astfel încât fiecare participant să beneficieze de o experiență de învățare plăcută și utilă în același timp. 

MANUALUL tratează de-a lungul celor 44 de capitole, într-o manieră explicită dar complexă în același timp, aspecte uzuale din viață de zi cu zi, astfel încât susținerea unei conversații în limba germană să fie posibilă chiar și pentru cei care nu dețîn abilități speciale de învățare a limbilor străine. Fiecare capitol este sctructurat pe patru componente: "Dialog", "Cum se spune", "Exerciții" și "Ascultați cu atenție", structura ce permite familiarizarea rapidă cu particularitățile limbii germane. Dialogurile conțîn exemple exprimate în formă unei mici convorbiri într-o anumită situație, căutarea unei străzi, comandă la hotel sau restaurant, ajutor medical, etc. În secțiunea "Cum se spune" sunt explicate regulile gramaticale sau de flexiune, urmând că secțiunea de "Exerciții", corelată și cu textele imprimate pe cd, să sprijine aprofundarea noțiunilor, a pronunției. 

Cele 4 CD-URI AUDIO conțîn unele dialoguri sau scenete în care sunt utilizate cuvinte și structuri neinvatate încă din lecții. Cu ajutorul acestora este exersată capacitatea de a înțelege un conținut chiar dacă nu este cunoscut fiecare cuvânt în parte. Înregistrările pot fi ascultate pe un player normal sau pe calculator.

COMPLETAREA PAȘAPORTULUI LINGVISTIC conform Cadrului European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine (CECR)  

Pașaportul lingvistic reprezintă un model standardizat pentru autoevaluarea competențelor lingvistice, folosind Cadrul European Comun de Referință pentru limbi străine dezvoltat de Consiliul Europei. Acest document va permite descrierea detaliată a abilităților și competențelor lingvistice pentru limba/limbile străine cunoscute și poate fi anexat CV-ului dvs. că instrument suplimentar de prezentare, menit să confere un plus de valoare în față unui posibil angajator.  

Formularul va fi disponibil în contul de cursant de pe platforma de elearning, însoțit de instrucțiunile aferente completării acestuia, pe care îl veți putea utiliza ulterior împreună cu CV-ul.

CERTIFICAREA COMPETENȚELOR LINGVISTICE

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării cursului, emis de organizatorul cursului în calitate de furnizor de formare autorizat, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire, conform grilei standard prevăzute de Cadrul European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine.

 Utilizator elementar    Utilizator independent      Utilizator experimentat

       A1       A2                      B1          B2                         C1        C2 

ÎNSCRIERE LA CURS

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, transmitere a suportului de curs la adresa de corespondență, transmiterea certificatului.

 

 

Cursuri similare

Decorațiuni interioare/Design interior

Ghid practic de decorațiuni interioare, învață să fii cel mai bun specialist în artă amenajărilor interioare.

450 Lei
Contabilitate generală

Curs on-line de contabilitate adresat celor care doresc să se inițieze în domeniul financiar.

450 Lei
Atitudinea proactivă

Curs dezvoltare profesională, cum să devii un angajat valoros pentru compania ta prin manifestarea atitudinii proactive.

450 Lei
Cum să pui ideile în practică – de la creativitate la inovație

Cum să pui ideile în practică – de la creativitate la inovație, cum să obții inovație în echipa ta, prin exploatarea creativității.

450 Lei
Inducția - cum să susții adaptarea noilor angajați

Inducția - cum să susții adaptarea noilor angajați pentru reducerea timpului de acomodare și creșterea productivității imediate

450 Lei
Managementul se învață

Managementul se învață - tehnici și instrumente pentru un manager începător, cum să controlezi cu succes personalul și proiectele.

450 Lei