Dezvoltarea profesională a angajaților
Implicarea angajaților

Implicarea angajaților

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Implicarea angajaților

Ce fac angajații care nu sunt foarte implicați? Ar putea cauta de muncă în altă parte – sau poate mai rău, rămân și depun efortul minim ca și angajați. Sunt mai multe studii care investighează de ce își părăsesc slujbele angajații buni.

Acest curs îți va pune la dispoziție strategii de a te asigura că cei mai buni angajați rămân în organizație. Vei ști să recunoști importanța cunoașterii fiecărui angajat la nivel personal, identifici punctele tari ale angajaților și cum să le canalizezi, arăți susținere prin reducerea obstacolelor care îi frustrează pe angajați, să creezi un mediu în care angajații să se simtă liberi să întrebe și să spună orice, să arăți apreciere și recunoaștere într-un mod semnificativ pentru fiecare angajat.

 
250 Lei

Există multe studii ale forței de muncă la nivel global care arată că doar o treime din forța de muncă a lumii este foarte implicată în munca lor. Acest lucru este important, pentru că angajații foarte dedicați sunt implicați emoțional față de obiectivele organizației și depun eforturi suplimentare în numele acesteia.

Un rol important în obtinera angajamentului angajaților, pe lângă alți factori organizaționali, îl deține atitudinea managerilor față de aceștia și față de problemele lor, deoarece oferirea de beneficii și încredere angajaților, înseamnă avantaje pentru organizație.

“Tratează-ți mereu angajații exact cum vrei ca ei sa-ți trateze cei mai buni clienți.”

                                                                               —Stephen R. Covey

La sfarșitul acestui curs vei putea să:                                 

       recunoști importanța cunoașterii fiecarui angajat la nivel personal.

       identifici punctele tari ale angajaților și cum să le canalizezi.

       arăți susținere prin reducerea obstacolelor care îi frustrează pe angajați.

       ceezi un mediu în care angajații să se simtă liberi să întrebe și să spună orice.

       arați apreciere și recunoaștere într-un mod semnificativ pentru fiecare angajat. 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

250 Lei
Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

250 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

250 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

250 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

250 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

250 Lei