Dezvoltarea profesională a angajaților
Inducția - cum să susții adaptarea noilor angajați

Inducția - cum să susții adaptarea noilor angajați

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Inducția - cum să susții adaptarea noilor angajați

Cursul on-line se adresează tuturor managerilor direcți sau a celor implicați în activitățile de coordonare a angajaților. Cursul se axează pe explicarea unui model bazat pe 4 elemente esențiale: resurse, roluri, reguli, relații.   

 
450 Lei

Acomodarea angajatului la noul job și integrarea acestuia la nivel organizațional poate reprezenta o provocare atât pentru noul angajat din punct de vedere al stresului resimțit, cât și pentru managerul direct al acestuia. Este important atât pentru angajat cât și pentru organizație ca perioada de inserție și acomodare să fie cât mai rapid depășită, astfel încât angajatul să se implice cât mai  activ cât mai curând posibil, contribuind la productivitatea organizației.

Ce este inducția la nivel organizațional?

Așteptările clare dintre un manager și subordonatul sau direct pot face diferența dintre o relație reușită și una eșuată. De fapt, cercetările arată că raportul direct cu managerul este cel mai important. Iar când acesta eșuează, atunci apare răsturnarea de situație. Din acest motiv, acest program pune mult accent pe roluri.

Scopul inducției este de a ajuta un nou angajat să stabilească un fundament pentru succes. Acest lucru se poate face prin a-l ajuta să:

   își confirme sau reafirme decizia de a accepta funcția. Cu alte cuvinte, angajatul trebuie să se simtă bine în legatură cu alegerea sa.

  învețe și să se adapteze la cultura și regulile jobului, precum și la oamenii cu care va lucra.

    devină productiv în timp scurt.

La sfarșitul acestui curs vei sti să:

       explici scopul și beneficiile inducției pentru noii angajați.

       descrii cele patru elemente cheie și cum susțin acestea procesul de inducție.

      descrii acțunile pe care le poți lua și informațiile pe care le poți folosi pentru a integra noii angajați în contextul celor patru elemente.

   pregatești informații legate de cele patru elemente ale inducției pentru a le folosi și impărtăși cu angajații.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Inteligență emoțională

Inteligenta emotionala - o metoda demonstrata stiintific pentru dezvoltarea unor abilitati de succes

450 Lei
Interviuri comportamentale

Interviuri comportamentale - cum să angajezi candidatul potrivit, o abordare bazată pe studiu practic și analize de caz

450 Lei
Legea reciprocității - cum să creați un loc de muncă respectabil

Legea reciprocității - cum să creați un loc de muncă respectabil, de la respectul de sine la respectul între colegi

450 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

450 Lei