Finanțe/Contabilitate
Informații financiare

Informații financiare

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Informații financiare cele mai populare instrumente utilizate în contabilitate

Declarațiile și instrumentele financiare dezvăluie informații importante despre starea financiară a organizației, subliniind dacă organizația funcționează în parametrii acceptați. Învățând cum să citesti și să interpretezi câteva instrumente financiare de baza, pidentifica modalități de creștere a veniturilor și de diminuare a cheltuielilor, crescându-ți astfel organizația. Interpretarea corectă a datelor te vor ajuta să identifici zonele în care există oportunități de îmbunătățire. 

 
250 Lei

De unde știi dacă departamentul tău are rezultate bune? Dar organizația? Mai important, cum poți contribui la succesul financiar al departamentului și al organizației? Răspunsul este prin colectarea, interpretarea și evaluarea datelor financiare ale organizației.

În economia de astăzi, organizațiile încearcă să obțină mai multe rezultate cu cât mai puține resurse, cerându-se o productivitate crescută de la fiecare angajat. Se iau toate măsurile posibile pentru îmbunătățirea rezultatelor, și de cele mai multe ori managerii se așteaptă că angajații să monitorizeze și sa conducă acest proces ei înșiși.

Cei mai mulți profesioniști de afaceri oferă abilități speciale pentru angajatorii lor, iar cele mai multe dintre aceste competențe nu sunt legate de contabilitate și finanțe. Cu toate acestea, o cunoaștere de baza a situațiilor financiare și a calculelor sunt necesare pentru a lua decizii corecte cu privire la toate aspectele unei afaceri.

Beneficiile analizei informațiilor financiare

Prin îmbunătățirea cunoștințelor financiarete vei dezvolta în multe feluri: vei ști cum să justifici cerințele și să traduci criteriile de performanță în termeni financiari; vei putea cuantifica contribuția departamentului tău la organizație, vei comunica mai eficient cu șeful tău, cu managementul superior, acționari, precum și alte părți interesate, cu privire la rezultatele financiare realizate și despre cele pe care intenționați să le livrați. 

Există trei avantaje principale ale analizei informațiilor financiare. Acestea vor îmbunătăți capacitatea de a:

 controla operațiunile, inclusiv activități cum ar fi stabilirea și atingerea obiectivelor.

 determina gradul de siguranță al partenerilor de afaceri. Organizațiile trebuie să dezvolte relații strânse cu furnizorii, în scopul de a satisface cererea pentru produsele și serviciile livrate.

  evalua modul în care se prezintă organizația investitorilor și creditorilor dintr-un punct de vedere financiar.

La sfârșitul acestui curs vei ști să:

 să identifici avantajele analizei informațiilor financiare.

√ să întelegi scopul și beneficiile bugetelor.

√ diferențiezi între diferite instrumente financiare.

 să efectuezi analize orizontale și verticale, utilizând informațiile financiare ale organizației.

 să recunoști care dintre indicatorii financiari sunt cei mai importanți pentru organizație.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat. 

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Managementul proiectelor-atragerea fondurilor europene

Curs on-line pentru formarea și dezvoltarea abilităților de realizare a proiectelor cu finanțare europeană.

250 Lei
Contabilitate generală

Curs on-line de contabilitate adresat celor care doresc să se inițieze în domeniul financiar.

250 Lei
Coaching pentru performanță în vânzări

Curs on-line de coaching în vânzări, consilierea profesionistă a angajaților pentru îmbunătățirea rezultatelor în vânzări

250 Lei
Gândirea sistemică - Cum să rezolvi definitiv problemele

Gândirea sistemică - Cum să rezolvi definitiv problemele, beneficiile aplicării gândirii sistemice la locul de muncă.

250 Lei
Inteligență emoțională

Inteligenta emotionala - o metoda demonstrata stiintific pentru dezvoltarea unor abilitati de succes

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei