Dezvoltarea profesională a angajaților
Inteligența culturală

Inteligența culturală

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Inteligență culturală

Este important să înțelegem că suntem diferiți, avem valențe culturale diferite, iar comportamentele de diferențiere nu sunt tolerate în societatea modernă.

În cadrul acestui curs vei învața să fii conștient de identitățile culturale și cum acestea afectează modul în care alții sunt tratați, vei învața să explorezi modalități de a atinge întregul potențial al tuturor membrilor unei organizații, să demonstrezi un caracter afectuos și respectuos, să fii conștient de dinamicile inerente când interacționează culturile, și nu în ultimul rând să respecți fiecare persoană ca individ.

 
450 Lei

Cultura înseamnă valorile, tradițiile, normele, cutumele, arta, istoria, folclorul, toate împărtășite de un grup specific de oameni.

O definiție mai complexă a competenței culturale ar fi ”dispoziția și abilitatea de a interacționa respectuos și eficient cu indivizi și grupuri, acceptând elementele comune și pe cele diferite ale identității noastre culturale”. Rezultatul  este format din cuvinte și acțiuni care recunosc, afirmă și apreciază valoarea indivizilor și a comunităților și protejează demnitatea fiecăruia. ”Inteligența culturală”  este alt termen pentru competența culturală.

La sfarșitul acestui curs vei ști să:

      identifici elementele de competență culturală la locul de muncă

      ai un nivel de înțelegere mai ridicat asupra propriului trecut și cum îți afectează percepțiile și interpretăriile asupra altor culturi

•   recunoști cele trei dimensiuni de conștientizare când interacționezi cu alte culturi

      dezvolți abilitățile necesare pentru a fi respectuos, cu un comportament grijuliu pentru grupurile cu diversitate culturală

       înțelegi cum diferă valorile între culturi

       identifici diferitele stiluri de comunicare

       oferi și primești feedbcack în mod respctuos

       îți adaptezi comportamentul astfel încat să susții diversitatea culturală

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Inteligență emoțională

Inteligenta emotionala - o metoda demonstrata stiintific pentru dezvoltarea unor abilitati de succes

450 Lei
Legea reciprocității - cum să creați un loc de muncă respectabil

Legea reciprocității - cum să creați un loc de muncă respectabil, de la respectul de sine la respectul între colegi

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
NOU Norme de conduită în afaceri

Norme de conduită în afaceri- ce sunt normele de conduită și de ce ar trebui să ții cont de ele.

450 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

450 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

450 Lei