Dezvoltare personală
Inteligență emoțională

Inteligență emoțională

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Acest program este proiectat să îți ofere cunoștințele și instrumentele  necesare pentru a-ți dezvoltă inteligență emoțională. Vei învață cum să nu îți auto-sabotezi rezultatele prin alterarea percepției și răspunsului la situațiile cu încărcătură emoțională. În plus, îți vei îmbunătăți abilitatea de rezolvare în mod constructiv a conflictelor, vei susține crearea unui mediu de muncă productiv, consolidarea relațiilor și gestionarea eșecurilor și a dezamăgirilor.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Ce este inteligența emoțională?

Oricine poate fi nervos – este ușor, dar să fii nervos pe persoană potrivită și la intensitatea potrivită și la momentul potrivit și pentru motivul potrivit și în modul potrivit – asta nu stă în puterea oricui și nu este ușor.”

—Aristotel

Inteligență emoțională este abilitatea de a-ți monitoriza propriile sentimente și emotii, dar și ale altora, de a le diferenția, folosind aceste informații în modul de gândire și acționare”.

                                                                   -John Mayer, Peter Salovey- psihologi

Profesioniștii foarte motivați caută mereu să exceleze la locul de muncă. În mod natural, mulți își îmbunătățesc abilitățile tehnice sau specifice activității lor pentru a-și consolida carierele. Totuși, cei care își țîn emoțiile sub control, folosindu-le pentru a crea conexiuni cu cei din jur și a dezvoltă relații benefice, vor avea și mai mult succes la locul de muncă.

Acest ”soft skill” este cunoscut sub numele de inteligență emoțională și este esențial în lumea de afaceri, mai ales într-un mediu încărcat de stres. Dacă nu reușești să îți controlezi emoțiile, acestea pot interveni în calea posibilității tale de a evalua obiectiv o situație. Pe de altă parte, a ști ce declanșează un răspuns emoțional din partea ta și a înțelege cum funcționează autocontrolul te ajută să înfrunți chestiunile  delicate și să gestionezi schimbările cu claritate.

La sfârșitul acestui curs vei ști să:

 îți gestionezi emoțiile recunoscând modul în care gândurile și emoțiile sunt conectate.

   îți îmbunătățeșți autocontrolul identificând semnele fizice care îți pot indică faptul că ești condus de emoții.

 descoperi cum inteligență emoțională te poate ajută să dezvolți realtii benefice la muncă și să ai o perspectiva mai optimistă.

  foloseșți inteligență emoțională pentru a-ti reveni în urmă unui eșec.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

 

Înscriere la curs

Pentru a te înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului "Mă înscriu la curs".

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

  

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Atitudinea proactivă

Curs dezvoltare profesională, cum să devii un angajat valoros pentru compania ta prin manifestarea atitudinii proactive.

450 Lei
Gestionarea timpului

Tehnici aplicate de eficientizare a timpului, o abordare personalizată a gestionării timpului

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații

Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații – cum să-ți creezi o strategie eficientă de dezvoltare profesională a angajaților.

450 Lei
 
Excelența echipei - secretul performanței

Excelența echipei - secretul performanței – tehnici de construire a unei echipe de lucru performante

450 Lei
Gestionarea emoțiilor

Cum înlocuiești izbucnirile emoționale la locul de muncă cu confruntări productive, canalizarea emoțiilor în mod productiv.

450 Lei
Inteligența culturală

Curs on-line aplicat, dobândirea abilităților de relaționare la locul de muncă în contextul diversității culturale

450 Lei