Comunicare/conflict
Interviuri comportamentale

Interviuri comportamentale

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Interviuri comportamentale

În cadrul acestui curs vei învață cum să pui în practică diferite tehnici de evaluare în mod cât mai imparțial a candidaților, de recunoaștere a caracteristicilor potrivite, de identificare a acelor comportamente și compotente pliabile pe așteptările angajatorului, astfel încât întregul proces al recrutării să-și atingă cu succes obiectivele. Cursul on-line se adresează tuturor specialiștilor în domeniul resurselor umane, recrutorilor, sau a tuturor celor implicați în procesul de recrutare.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

În urmă unei cercetări efectuate de CareerBuilder s-a concluzionat că 69% din organizații au fost afectate negativ  în urmă unui proces de recrutare în anul precedent. O recrutare defectuoasă este considerată când persoană angajată demonstrează următoarele elemente: performanță slabă, eșec de integrare, atitudine negativă, absente, reclamații de la clienți. Consecințele includ oricare din următoarele: scădere a productivității, timp alocat pentru recrutarea și formarea unei alte persoane, scăderea moralului în cadrul departamentului sau organizației, scăderea nivelului de vânzari, chestiuni legale.

 

Ce este interviul comportamental?

Interviul comportamental este o abordare bazată pe fapte pentru a te asigura că angajezi persoană potrivită pentru muncă, practic minimizând toate aceste probleme potențiale.

Premiza de baza în interviul comportamental este aceea că un cumul al performanțelor reprezintă cel mai bun indicator al viitoarei performanțe. Așadar, punând cadidatilor întrebări legate de experiențe trecute specifice, intervievatorul va obține cele mai utile informații pentru a evalua potențială performanță a candidatului pentru poziția la care a aplicat. De fapt, interviul comportamental aproape triplează rată de succes față de interviul tradițional.

La sfârșitul acestui curs vei ști să:

       identifici competențele generale și să le transpui în criterii de performanță

    recunoști caracteristicile și să formulezi în mod eficient întrebări bazate pe comportamente

       explorezi tehnici folositoare pentru evaluarea CV-urilor

  identifici elementele la care să fii atent în cadrul răspunsurilor la intrebarilecomportamentale

       folosești o metodă structurată pentru evaluarea imparțială a candidaților

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

 
Excelența echipei - secretul performanței

Excelența echipei - secretul performanței – tehnici de construire a unei echipe de lucru performante

450 Lei
Încrederea în cadrul organizațiilor

Creșterea încrederii la nivel organizațional, cum să ai angajați și o organizație de încredere.

450 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

450 Lei
Ședințele - cum să le faci mai productive

O nouă perspectivă asupra ședințelor, cum să le faci mai productive, astfel încât compania sa nu mai irosească resurse financiare.

450 Lei