Dezvoltarea profesională a angajaților
Întocmirea rapoartelor de afaceri

Întocmirea rapoartelor de afaceri

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Întocmirea rapoartelor de afaceri

Acest curs on-line te va ajuta să înțelegi mecanismele realizării rapoartelor și să fii pregătit pentru susținerea unor rapoarte de afaceri de calitate. 

După finalizarea acestui curs, vei putea să știi cum să pregăteșți conținutul și structura raportului tău, să descoperi elementele care duc la greșeli frecvente, să cunoști tehnici pentru a-ti face raportul mai clar, credibil, profesional și precis, să înțelegi cum să prezinți cel mai bine conținutul raportului tău.

 
450 Lei

Diseminarea informațiilor sub forma unui raport este parte integrantă din responsabilitățile zilnice ale majorității angajaților. Fără informația corectă sau livrarea corespunzătoare (Atât în scris cât și în persoană), un raport ar putea mai mult să împiedice comunicarea decât să o susțină.

Mulți angajați au probleme în acest domeniu, creând rapoarte dezorganizate, aglomerate, prea formale sau informale, formatate neadecvat, ceea ce duce la confuzie și lipsa credibilității.

Pregătirea eficientă și prezentarea sunt cheile raportării. Alocarea timpului pentru planificare oferă numeroase beneficii, atât ție cât și organizației tale. Rapoartele de calitate oferă atenție și context pentru luarea deciziilor, gestionarea așteptărilor legate de proiecte curente și viitoare, cresc responsabilizarea, încurajează bunele practici și rezolvă problemele obiectiv.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       știi cum să pregătești conținutul și structura raportului tau.

       descoperi elementele care duc la greșeli frecvente.

       cunoști tehnici pentru a-ți face raportul mai clar, credibil, profesional și precis.

       înțelegi cum să prezinți cel mai bine conținutul raportului tau.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Informații financiare

Află cum poți interpreta corect instrumentele financiare pentru a lua cele mai inspirate decizii pentru business-ul tău.

450 Lei
Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii- cum să gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

450 Lei
Prioritizarea sarcinilor

Cum se gestionează cu succes sarcinile, termenele limită și așteptările oamenilor, atât la job cât și în viața personală.

450 Lei
Elemente esențiale în vânzări: prospectarea și managementul teritoriului

Întocmirea rapoartelor de afaceri – cum să pregătești, organizezi și prezinți în mod convingător un raport de afaceri

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
Ședințele - cum să le faci mai productive

O nouă perspectivă asupra ședințelor, cum să le faci mai productive, astfel încât compania sa nu mai irosească resurse financiare.

450 Lei