Limbi străine
Limba italiană curs intensiv

Limba italiană curs intensiv

Disponibilitate: disponibil

 
450 Lei

Acest program educațional este conceput în vederea unei familiarizări rapide cu limba italiană sau pentru reîmprospătarea cunoștințelor de către cei care au studiat această limbă, dar nu au mai utilizat-o de multă vreme.

Programul cumulează echivalentul a peste 200 de ore de studiu individual, oferind marele avantaj al învățării fără profesor, după un program și într-un ritm adaptabil fiecărui utilizator.

Lucrarea este construită în jurul unor situații de bază, stabilite de o comisie europeană specializată în comunicare, din care au fost dezvoltate dialoguri, exerciții, texte de audiat, toate menite a simula situații din viața de zi cu zi.

Cursul este deosebit de util atât elevilor/studenților în primul an de studiu al limbii italiene, cât și celor care doresc să călătorească în scop turistic sau de afaceri în țările în care se vorbește această limba, deoarece, prin intermediul înregistrărilor audio, aceștia beneficiază de contactul cu pronunția corectă, cu limba vie specifică vorbitorilor nativi.

Curs intensiv de Limba italiană, 30 de minute de studiu în fiecare zi pentru rezultate reale în 4 săptămâni!

Cursul cuprinde:

√ MANUAL 230 DE PAGINI, lecții, exerciții, gramatică

√ GHID DE CONVERSAȚIE și DICȚIONAR în format de buzunar

√ 4 CD-URI AUDIO cu înregistrări interpretate de vorbitori nativi 

√ COMPLETAREA PASAPORTULUI LINGVISTIC

√ CERTIFICARE A COMPETENTELOR LINGVISTICE

Materialele și instrumentele de studiu sunt concepute special pentru studiul individual, astfel încât fiecare participant să beneficieze de o experiență de învățare plăcută și utilă în același timp. 

MANUALUL tratează de-a lungul celor 40 de capitole, într-o manieră explicită dar complexă în același timp, aspecte uzuale din viața de zi cu zi, astfel încât susținerea unei conversații în limba italiană să fie posibilă chiar și pentru cei care nu dețîn abilități speciale de învățare a limbilor străine. Fiecare capitol este sctructurat pe patru componente: "Dialog", "Cum se spune", "Exerciții" și "Ascultați cu atenție", structura ce permite familiarizarea rapidă cu particularitățile limbii italiene. Dialogurile conțin exemple exprimate în formă unei mici convorbiri într-o anumită situație, căutarea unei străzi, comandă la hotel sau restaurant, ajutor medical, etc. În secțiunea "Cum se spune" sunt explicate regulile gramaticale sau de flexiune, urmând ca secțiunea de "Exerciții", corelată și cu textele imprimate pe cd, să sprijine aprofundarea noțiunilor, a pronunției. 

Cele 4 CD-URI AUDIO conțin unele dialoguri sau scenete în care sunt utilizate cuvinte și structuri neînvatate încă din lecții. Cu ajutorul acestora este exersată capacitatea de a înțelege un conținut chiar dacă nu este cunoscut fiecare cuvânt în parte. Înregistrările pot fi ascultate pe un player normal sau pe calculator.

COMPLETAREA PAȘAPORTULUI LINGVISTIC conform Cadrului European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine (CECR)

Pașaportul lingvistic reprezintă un model standardizat pentru autoevaluarea competențelor lingvistice, folosind Cadrul European Comun de Referință pentru limbi străine dezvoltat de Consiliul Europei. Acest document vă permite descrierea detaliată a abilităților și competențelor lingvistice pentru limba/limbile străine cunoscute și poate fi anexat CV-ului dvs. ca instrument suplimentar de prezentare, menit să confere un plus de valoare în fața unui posibil angajator.   

Formularul va fi disponibil în contul de cursant de pe platforma de elearning, însoțit de instrucțiunile aferente completării acestuia, pe care îl veți putea utiliza ulterior împreună cu CV-ul.

CERTIFICAREA COMPETENȚELOR LINGVISTICE

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării cursului, emis de organizatorul cursului în calitate de furnizor de formare autorizat, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire, conform grilei standard prevăzute de Cadrul European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine.

 Utilizator elementar    Utilizator independent      Utilizator experimentat

       A1       A2                      B1          B2                         C1        C2 

 Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Cursuri similare

Coafor stilist

Curs de Coafor stilist, un ghid practic care va dezvăluie tehnicile moderne în realizarea lucrărilor de coafură și frizerie.

450 Lei
Asumarea răspunderii la locul de muncă

Curs on-line de management de personal, cum se creează o cultură organizațională orientată către responsabilitate și asumarea răspunderii

450 Lei
Gestionarea timpului

Tehnici aplicate de eficientizare a timpului, o abordare personalizată a gestionării timpului

450 Lei
Cum să devii indispensabil la locul de muncă

Curs on-line practic de dezvoltare profesională, cum să devii un angajat valoros pentru compania ta.

450 Lei
Încrederea în cadrul organizațiilor

Creșterea încrederii la nivel organizațional, cum să ai angajați și o organizație de încredere.

450 Lei