Comunicare/conflict
Legea reciprocității - cum să creați un loc de muncă respectabil

Legea reciprocității - cum să creați un loc de muncă respectabil

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

În cadrul acestui curs vei învață să examinezi comportamentele care contribuie la un loc de muncă bazat pe respect la nivel individual și organizațional, să recunoști importantă clădirii unei  culturi organizaționale care susține respectul, să implementezi strategii pentru a menține o ambianța plăcută când vine vorba de stres, nesiguranță și schimbare, să menții și recladesti respectul după o ofensă.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Dacă ai întreba aleatoriu mai multe companii care sunt valorile de baza la care se raportează, cel mai probabil vei descoperi că respectul este cea mai apreciată valoare. Dar ce înseamnă respectul și de ce este el important?

Un studiu recent asupra a mai mult de 17 000 de angajați din peste 80 de țări a demonstrat că respectul între colegi este cheia în menținerea unei atmosfere plăcute la locul de muncă. Cu toțîi vrem să fim respectați. Un loc de muncă unde această valoare este promovată ne motivează să fim cât mai buni la ceea ce facem, ne încurajează să îi susținem pe alții și, pe lângă faptul că are efecte benefice asupra organizației,  permite și angajaților să fie satisfăcuți la locul de muncă.

Care este scopul acestui curs?

De ce ar fi necesar un program de creare a unei ambianțe plăcute? Presiunea crescândă asupra ritmului de lucru favorizează un stres enorm asupra angajatului. În plus, comunicarea electronică impersonală o precedă pe cea față în față. Uneori, acest nivel crescut de stres și lipsa contactului uman creează un caracter abrupt pentru comunicarea față în față.

Simptome ale unui loc de muncă unde lipsește respectul

Exemplele lipsei de respect variază de la energant la lipsit de onestitate sau chiar ilegal.

       Neglijează utilizarea cuvintelor ”mulțumesc” sau ”te rog”

       Ia mâncarea altcuiva din frigider fără să ceară voie

       Învinovățește pe altcineva pentru greșeală proprie

       Refuză să contribuie la un proiect al echipei

       Nu strânge după sine

       Bârfește sau lansează zvonuri

       Bagatelizeaza părerile altuia

Cercetarea făcută de CEB Quarterly Global Labor Market a descoperit că respectul este pe locul trei pe lista elementelor pe care le caută un o persoană la un loc de muncă, după stabilitate și compensare financiară

La sfârșitul acestui curs vei ști sa:

• examinezi comportamentele care contribuie la un loc de muncă bazat pe respect la nivel individual și organizațional.

  recunoști importantă clădirii unei  culturi organizaționale care susține respectul.

 implementezi strategii pentru a menține o ambianța plăcută când vine vorba de stres, nesiguranță și schimbare.

 menții și recladesti respectul după o ofensă.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urmă promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Abilități eficiente de ascultare

Curs on-line de comunicare, îmbunatățirea abilităților de comunicare învață să asculți.

450 Lei
Conștientizarea diversității - climatul la locul de muncă

Curs on-line incluziune la locul de muncă, diversitate și respect– Încurajarea unui climat de includere, sensibilitate și respect la locul de muncă.

450 Lei
Coaching pentru performanță în vânzări

Curs on-line de coaching în vânzări, consilierea profesionistă a angajaților pentru îmbunătățirea rezultatelor în vânzări

450 Lei
Cum să delegi sarcinile pentru a te dezvolta pe plan profesional

Cum să delegi sarcinile la locul de muncă– un model simplu de identificarea a sarcinilor de delegat și a oamenilor potriviți pentru delegare.

450 Lei
Discuții de coaching

Discuții de coaching – cum să gestionezi discuțiile de coaching pentru îmbunătățirea performanțelor angajaților tăi

450 Lei
 
Excelența echipei - secretul performanței

Excelența echipei - secretul performanței – tehnici de construire a unei echipe de lucru performante

450 Lei