Management
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Prin îmbunatățirea capacității de gestionare a angajaților care lucrează de la distanță, te vei dezvolta în diverse moduri. Îți vei mări capacitatea de a recruta și de a păstra angajații potriviți pentru o anumită poziție. Te vei asigura că echipa este omogenă și productivă. Vei ști cum să eviți problemele costisitoare, consumatoare de timp și îți vei ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele.

 
450 Lei

Situația forței de muncă se schimbă rapid. Un număr tot mai mare de angajați lucrează în afara punctului de lucru, fie cu alegerea lor sau a angajatorului, fie din necesitate. Acum câțiva ani, 34 de milioane de americani au lucrat de la distanță cel puțin ocazional, și acest număr este de așteptat să crească la 63 de milioane de la mijlocul acestei decade. Unii dintre angajații tăi pot lucra de acasă, sau în imediata apropiere a punctului de lucru. Alții pot fi răspândiți în țară sau pe glob. Având în vedere globalizarea organizațiilor din prezent, precum și îmbunătățirile tehnologiei care facilitează colaborarea virtuală precum și o forță de muncă axată pe flexibilitate și independență, această tendință de lucru de la distanță va lua avânt și mai mult în viitor.

Dave Ross, co-fondator al unei companii - Vaya Group - care oferă diverse soluții pentru personal, explică: ”managerii angajaților care lucrează la distanță pot dezvolta sentimentul de camaraderie, un mediu de lucru mai prietenos, și pot încuraja performanța individuală indiferent de distanța de la care lucrează angajații săi."

Provocările managerului angajaților care lucrează de acasă:

          Cum pot să mă asigur ca oamenii lucrează în mod productiv atunci cand eu nu-i pot vedea în fiecare zi?

       Cum pot să coordonez întâlnirile atunci cand oamenii sunt situați pe diferite fusuri orare și au programe diferite de lucru?

       Cum îmi mențin canalele de comunicare deschise?

       Cum pot fi oamenii motivați?

       Cum pot să încurajez munca în echipă și interacțiunea dintre membrii echipei dispersate?

       Cum pot să mă asigur că informațiile rămân private și în siguranță atunci când acestea sunt accesate și partajate de la distanță?

       Cum pot să gestionez un conflict între membrii dispersați ai echipei?

La sfârșitul acestui curs vei ști să:

    discuți despre beneficiile și provocările relațiilor de muncă pentru angajați, manageri care lucrează de la distanță cât și pentru organizații.

     să explici importanța gestionării cu succes a angajaților care lucrează de la distanță.

      să identifici factorii și instrumentele care trebuie să fie disponibile pentru un angajat pentru a fi eficient.

       descrie rolul pe care îl au încrederea și comunicarea în succesul unei relații cu angajații care lucrează de la distanță.

       întrebuințezi strategii care ajută angajații să rămână pe drumul cel bun și să gestionezi probleme comune cu care se confruntă managerii.

       urmezi un set de bune practici pentru gestionarea cu succes a angajaților care lucrează de la distanță.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor nostri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Inteligență emoțională

Inteligenta emotionala - o metoda demonstrata stiintific pentru dezvoltarea unor abilitati de succes

450 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii- cum să gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

450 Lei
Prioritizarea sarcinilor

Cum se gestionează cu succes sarcinile, termenele limită și așteptările oamenilor, atât la job cât și în viața personală.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei