Dezvoltarea profesională a angajaților
Dezvoltarea continuă a performanțelor angajaților

Dezvoltarea continuă a performanțelor angajaților

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Managementul performanțelor - Dezvoltarea continuă a performanțelor angajaților

Dezvoltarea continuă a performanțelor implică stabilirea unui proces sistematic pe care managerii îl pot folosi pentru a susține angajații. Acest proces se concentrează pe crearea unor așteptări clare ale performanțelor individuale bazate pe obiectivele organizației. Sebastian Bailey, un contribuitor la Forbes.com, a raportat cercetarea care a descoperit că angajații ai căror manageri excelează la dezvoltarea oamenilor sunt cu 25% mai performanți decât angajații ai căror manageri fac puține eforturi în acest sens.

Obiectivul acestui program este de a ajuta managerii să-și îmbunatațească abilitățile de dezvoltare a resursei umane prin implementarea unui sistem de management al performanțelor care să ajute fiecare angajat să atingă performanță maximă.

 
450 Lei

Managementul performanței angajaților devine un concept tot mai răspândit în politicile de management ale companiilor. Angajatorii se confruntă adesea cu o scădere semnificativă a numărului angajaților, iar angajații proiectează așteptări tot mai mari asupra jobului și a condițiilor de muncă. De aceea formula care pare să echilibreze sau să armonizeze cele două „tabere” se dovedește a fi măsurarea performanței angajaților. 

Dar ce se întâmplă atunci când, totuși evaluarea de personal nu oferă rezultate, deși este un proces foarte atent elaborat? Foarte importantă în obținerea rezultatelor este modul de abordare a performanțelor angajaților.

Citește fiecare afirmație și gândește-te în ce măsură ești de acord cu ea.

Nu ma simt comfortabil să vorbesc despre performanța unui angajat.

Conversațiile despre performanță sunt de obicei confruntaționale sau negative.

Procesul de management al performanței cere prea mult timp.

Mă ingrijorez în legatura cu modul în care mă voi simți când va trebui să discut depre problemele de performanță.

Angajații stiu deja ce ar trebui să facă. A discuta despre acest lucru e inutil.

Dacă ești de acord cu aproape toate aceste afirmații, vei avea de caștigat de pe urma acestui curs și vei învăța cum să susții dezvoltarea continuă a performanței la locul de muncă.

La sfarșitul acestui curs vei putea să:                                 

       faci diferența între dezvoltarea continuă a performanțelor și evaluările anuale ale performanței.

       recunoști beneficiile utilizării unei abordari sistematice ale managementului performanței.

       creezi un plan de management al performanței.

       susții conversații productive de performanță și să eviti discuțiile inadecvate.

       îți evaluezi propria performanță în dezvoltarea angajaților.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Elemente esențiale în vânzări: Începutul tranzacției

Un ghid practic în care vei afla cum să pornești o tranzacție într-un cadru oportun pentru garantarea succesului final.

450 Lei
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă- dezvoltarea obiceiurilor la locul de muncă pentru creșterea productivității reale.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

450 Lei