Management
Managementul se învață

Managementul se învață

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Managementul se învață

Trecerea de la ai face singur treaba la a-i conduce pe ceilalți poate fi destul de intensă.

Cursul Managementul se învață te va ajuta să reduci la minimum stresul  provocat de această tranziție și te va ghida prin procesul  de management, prin parcurgerea celor cinci module importante: Managementul oamenilor; Managementul proiectelor; Managementul performanței; Managementul problemelor; Managementul de personal.

 
450 Lei

“Succesul tău ca manager  este determinat de cât de bine muncesc angajații tăi, de cât de mult se dezvoltă și de cât de bine îi pregătești pentru următoarea oportunitate. Nu e despre tine, ca manager, este vorba despre ei, angajații.”

—Amy Casciotti, Administrator Resurse Umane la TechSmith Corp.

Managerii joacă multe roluri și au multe responsabilități pe cap. Managerii obțin productivitate prin ceilalti.

Care este scopul acestui curs?

Vei învăța cum să controlezi cu succes: personalul, proiectele, procesele de execuție, conflictele și chiar pe tine însuți, pe măsură ce te autoevaluezi și îți îmbunătățești eficiența de manager în continuu.

Fără nici un dubiu, să încerci rolul de manager pentru prima oara poate fi dificil. Poate va fi nevoie să-i supraveghezi pe foștii colegi sau să intri într-o organizație nouă, să cunoști colegi noi. Vei simți presiunea și de jos, și de sus. În consecință, cum te pregătești pentru succes? Poate fi de folos dacă te gândești la managerii pe care i-ai avut în cariera ta, la cât de eficienți sau ineficienți au fost aceștia.

La sfârșitul acestui curs vei ști să:

       înțelegi cum să faci tranziția la management;

       eviți capcanele în care cad, de regulă, managerii începători;

       descoperi cum să comunici eficient pe verticală în cadrul organizației;

  explorezi noi modalități de delegare a muncii și să încurajezi dezvoltarea angajaților;

       identifici și gestionezi crize legate de sarcini de lucru și crize interpersonale;

     dezvolți conștiința de sine și să ceri sprijinul de care ai nevoie pentru a gestiona cu succes angajații.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor nostri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evăluari finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Gestionarea timpului

Tehnici aplicate de eficientizare a timpului, o abordare personalizată a gestionării timpului

450 Lei
Elemente fundamentale de planificare strategică

Elemente fundamentale de planificare strategică – instrumente și sfaturi practice pentru implementarea cu succes a planului strategic organizațional

450 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei