Management
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Despre ce NU este acest program.

Premiza de baza a acestui program nu este ceva pentru a face altora – oamenii se motivează singuri. Deci, acest program nu este despre tehnicile motivaționale tradiționale, extrinseci, precum recompense, beneficii, incentive, salarii etc.. O astfel de abordare încearcă să facă angajații să-și schimbe comportamentul în baza unor factori externi. Motivația extrinseacă durează puțin, iar în scurt timp, este văzută ca pe un drept, fără a depune efort.

Acest program este despre a oferi acele abilități și tehnici care te vor ajuta să susții grupurile să dobândească un simț al comunității, să obțină influența în acțiunile lor legate de muncă și să se bucure de informațiile accesibile.

 
450 Lei

A avea angajați motivați este de dorit și oferă beneficii majore organizației. Printre caracteristicile și beneficiile obișnuite ale angajaților motivați putem aminti: asumarea inteligentă a riscurilor, comportament flexibil, orientați pe acțiune, gândire proactivă, siguri pe ei, dorința de a evolua, văd problemele ca pe niște provocări și oportunități, sănătoși, bucuroși, satisfăcuți, productivi și de încredere, loiali și dedicați, munca lor e de calitate.

Costul angajaților nemotivați.

Angajații nemotivați costă organizația în multe feluri, inclusiv prin Lipsa deciziilor, judecata slabă, întârziere, prânzuri prelungite, absenteism, randament, accidente, plângeri, servicii slabe, eficiență scăzută a personalului

La sfârșitul acestui curs vei ști să:

       identifici factorii majori care afectează motivația.

   aplici abilitățile de dialog și ascultare pentru a modela comunitatea, influența și deschiderea.

       iei acțiuni specifice pentru a insufla încredere unui grup.

       modelezi conceptul de responsabilitate.

       identifici inhibitorii angajamentului și pasiunii grupului.

       încurajezi inițiativele de grup.

       creezi o cultură a grupului, de apartenență și responsabilitate.

   identifici și aplici strategii pentru gestionarea presiunii externe care afectează negativ motivația.

   identifici și aplici strategii pentru gestionarea sistemelor și politicilor care afectează negativ stima de grup.

  adaptezi stilul de leadership la diversele preferințe motivationale ale angajaților.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor nostri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei. 

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evăluari finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugam să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Abilități aplicate de gândire critică

Dezvoltarea abilităților ce țin de gândirea rațională, reflexivă, axată pe procesul decizional.

450 Lei
Asumarea răspunderii la locul de muncă

Curs on-line de management de personal, cum se creează o cultură organizațională orientată către responsabilitate și asumarea răspunderii

450 Lei
Atitudinea proactivă

Curs dezvoltare profesională, cum să devii un angajat valoros pentru compania ta prin manifestarea atitudinii proactive.

450 Lei
Coaching pentru dezvoltare

Curs on-line de coaching, coaching de performanță în sprijinirea angajaților pentru atingerea potențialul maxim

450 Lei
Corespondența în afaceri

Corespondență în afaceri –Cum să realizezi corespondență business de calitate, evitarea greșelilor de comunicare business

450 Lei
Creșterea inteligenței emoționale

Creșterea inteligenței emoționale – cum să îți dezvolți inteligență emoțională pentru îmbunătățirea relațiilor la locul de muncă

450 Lei