Dezvoltarea profesională a angajaților
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

La finalizarea acestui curs, vei putea recunoaște diferența dintre adevărata și falsa productivitate. Vei ști să-ți  prioritizezi munca zilnică pe baza rezultatelor cheie. Vei putea să te concentrezi mai bine, vei afla cum să elimini obiceiurile care îți reduc productivitatea. Vei fi mai bine pregătit în muncă alături de colegi. Și în cele din urmă, vei fi mai capabil să-ți cultivi cele nouă obiceiuri care îți cresc productivitatea.

 
450 Lei

“Productivitatea nu e niciodată un accident. Este mereu rezultatul unui angajament pentru excelență, planificare inteligentă și efort concentrat.”

                 —Paul J. Meyer, fondator al Success Motivation International, Inc

Ce este productivitatea și de ce este importantă? Este crearea unei munci eficiente cu impact ridicat.

Acest lucru înseamnă treaba potrivită la momentul potrivit. De exemplu, poți răspunde la 100 de emailuri și să fii mai puțin productiv decât dacă ai fi răspuns doar la unul, dar ai fi lucrat la un proiect important în schimb.

Beneficiile productivității

Știi intuitiv că a-ți crește productivitatea este o idee bună. Iată câteva motive specifice pentru care, a fi mai productiv este benefic atât pentru tine, cât și pentru organizație.

       Poți face mai mult în mai puțin timp.

       Îți reduce nivelul de stres.

       Te ajută să creezi un echilibru între muncă și viața personală.

       îți îmbunătățește abilitățile profesionale și reputația.

La sfârșitul acestui curs vei ști să: 

       recunoști diferența dintre productivitate adevarată și falsă.

       îți prioritizezi munca zilnică pe baza rezultatelor cheie.

       îmbunătățești abilitatea de a te concentra.

       elimini obiceiurile care îti reduc productivitatea.

       lucrezi eficient cu colegii.

             •       cultivi cele nouă obiceiuri care îți vor crește productivitatea.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Paper photo created by pressfoto - www.freepik.com

 

Cursuri similare

Elemente fundamentale de planificare strategică

Elemente fundamentale de planificare strategică – instrumente și sfaturi practice pentru implementarea cu succes a planului strategic organizațional

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

450 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

450 Lei