Dezvoltarea profesională a angajaților
Provocările supraveghetorului

Provocările supraveghetorului

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Care este provocarea ta cea mai grea ca supraveghetor?

Fiecare loc de muncă are provocările sale. Ceea ce face locul tău de muncă mai aparte, este faptul că, în calitate de supraveghetor, lucrezi cu oamenii. Așadar, cea mai importantă provocare a ta o constituie, cel mai probabil, cea legată de problemele cu subalternii.

Acest curs te va ajuta să acționezi realist, cu reținere și constructiv în orice confruntare cu o problemă dură, să rezolvi eficient conflictele dintre angajați, alegând cea mai potrivită strategie, să gestionezi disponibilizările într-o manieră care să minimizeze efectele negative, să manifeșți sprijin pentru angajații cu probleme de performanță, dar în același timp să construiești un caz solid pentru sancționarea disciplinară sau concediere dacă este cazul, să gestionezi problemele personale ale angajaților cu sensibilitate și corectitudine, să preiei controlul și să-ți asumi responsabilitatea în situații de criză.

 
250 Lei

Există trei secrete ale conducerii. Primul secret este să ai răbdare; al doilea este să fii răbdător. Iar al treilea si cel mai important secret este răbdarea.”

—Chuck Tanner, Manager al Ligii superioare de baseball

Dă-ți timp să faci ceea ce trebuie

Supravegherea celorlalți poate fi extrem de plină de satisfacții. Dar ar putea fi și o mare durere de cap când angajații nu fac ceea ce ar trebui să facă, când se ceartă unii cu alții sau când trebuie să eliberezi din funcție sau să concediezi pe cineva. Acest program se focalizează pe  găsirea răgazului de a face lucrurile așa cum trebuie în aceste situații, în scopul asigurării succesului pe termen lung pentru organizație, pentru angajați și pentru tine. Cursul îți va oferi soluții pe termen lung, vei afla cum să-ți construiești o strategie eficientă de gestionare a a diferitelor probleme cu care te poți confrunta în relația cu subordonații.

La sfârșitul acestui curs vei ști să:

 să acționezi realist, cu reținere și constructiv în orice confruntare cu o problemă dură.

  să rezolvi eficient conflictele dintre angajați, alegând cea mai potrivită strategie.

  să gestionezi disponibilizările într-o manieră care să minimizeze efectele negative.

  să manifești sprijin pentru angajații cu probleme de performanță, dar în același timp să construiești un caz solid pentru sancționarea disciplinară sau concediere daca este cazul.

  să gestionezi problemele personale ale angajaților cu sensibilitate și corectitudine.

  să preiei controlul și să-ți asumi responsabilitatea în situații de criză.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

250 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

250 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

250 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

250 Lei