Dezvoltarea profesională a angajaților
Rețele de socializare la locul de muncă

Rețele de socializare la locul de muncă

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Retele de socializare la locul de muncă

Acest curs te va ajuta să recunoști beneficiile folosirii rețelelor de socializare la locul de muncă, să identifici diferitele riscuri legale și etice ale utilizării rețelelor de socializare la locul de muncă, să îți protejezi organizația de acțiunile legale rezultate din violarea intenționată sau neintenționată a legilor sau politicilor, să incurajezi o ”atitudune de ambasador” a angajaților, să oferi indicații care să sprijine angajații în luarea deciziilor corecte când utilizează rețelele de socializare, să identifici elementele unei politici. eficiente de utilizare a rețelelor de socializare.

 
250 Lei

Există din ce în ce mai multe exemple de angajați care folosesc defectuos rețelele de socializare, aducând prejudicii organizației pentru care lucrează. În cel mai bun caz, astfel de acțiuni creează publicitate negativă, dar în cazurile cele mai grave, ele duc la încălcarea legilor, ceea ce afectează succesul și profitabilitatea companiei.

Înțelegerea lucrurilor care sunt permise și nepermise în utilizarea rețelelor de socializare la serviciu este esențial pentru fiecare angajat al fiecărei organizații. Imaginea publică și reputația unei organizații depind de cât de corect își ghidează această angajații să își folosească judecata corectă atunci când folosesc rețelele de socializare și în abilitatea ei de a depăși situațiile dificile care apar din interacțiunile din cadrul acestor rețele.

În timp ce, folosirea rețelelor de socializare solicită, realmente, precauție și judecată corectă, ele pot, de asemenea, să aducă beneficii semnificative, cum ar fi, câstigarea unor clienți loiali pe termen lung și îmbunătățirea relațiilor cu angajații, distribuitorii și furnizorii. Acest program privește asupra acțiunilor pe care le poți întreprinde și asupra celor de evitat, în scopul folosirii eficiente a rețelelor de socializare.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       îți asumi resposabilitățile și rezultatele.

       preiei inițiativa pentru a face tot ce poți din ce se așteaptă de la tine.

       îți extinzi sfera de influență.

       lucrezi bine sub presiune.

       te adaptezi la situații schimbătoare.

       fii cineva cu care ceilalți să vrea să lucreze.

       îi ajuți pe alții să-și îmbunătățească performanțele.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Etica la locul de muncă

Etica la locul de muncă- cum abordezi colegii lipsiți de etică, clienții și furnizorii, aplicarea politicilor de etică în afaceri

250 Lei
Gestionarea emoțiilor

Cum înlocuiești izbucnirile emoționale la locul de muncă cu confruntări productive, canalizarea emoțiilor în mod productiv.

250 Lei
Inteligența culturală

Curs on-line aplicat, dobândirea abilităților de relaționare la locul de muncă în contextul diversității culturale

250 Lei
Managementul se învață

Managementul se învață - tehnici și instrumente pentru un manager începător, cum să controlezi cu succes personalul și proiectele.

250 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei