Dezvoltare personală
Reziliența psihologică

Reziliența psihologică

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line Reziliența psihologică

Acest curs te va ajuta să faci față obstacolelor din viața ta. Vei fi capabil să-ți antrenezi stima de sine în lupta împotriva greutăților. Vei fi mai bine pregătit în a accepta și adopta schimbarea. Vei ști cum să folosești gândirea flexibilă ca să depășești obstacolele. Și nu în ultimul rând, vei fi capabil să implementezi managementul stresului și strategii de relaxare pentru menținerea rezilienței.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Ce este reziliența psihologică?

Omul nu a creat vreodată un material la fel de rezilient ca spiritul uman.”

                                                                                 —Bern Williams

Reziliența este procesul de revenire după un necaz. A avea reziliență nu înseamnă să previi situațiile stresante, ci să le gestionezi atunci când apar. Iar în mediul de muncă din zilele noastre, vei avea parte de încercări zi de zi. Vestea bună este că toată lumea poate învăța cum să-și clădească reziliența.

Gândește-te la clădirea rezilienței că la construirea unei structuri care trebuie să reziste la un seism. Vei vrea o fundație bine înfiptă în pământ care să țină structura când începe să se zguduie, și vei mai vrea să se balanseze și să fie flexibilă în timpul cutremurului, că să nu se rupă când se întinde.

Abilitățile de reziliență sunt o combinație între stabilirea unei fundații solide și dezvoltarea strategiilor care îți permit să fii flexibil când ai de-a face cu situații tensionate. În cadrul acestui program ne vom concentra asupra acestor abilități de fermitate și flexibilitate, asupra consolidării stimei de sine, acceptării și adoptării schimbării, dar și asupra dezvoltării unei gândiri flexibile pentru depășirea obstacolelor.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       îți revii de pe urma problemelor.

       îți crești stima de sine ca și fundație pentru reziliență.

       faci și menții legături pentru clădirea rezilienței.

       accepți și adopți schimbarea.

       folosești gândirea flexibilă pentru depășirea obstacolelor.

       implementezi strategii de management al stresului și relaxare pentru  menținerea rezilienței.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a te înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".


Cursuri similare

Abilitati de asertivitate

Curs on-line de comunicare asertivă, cum să devii asertiv.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații

Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații – cum să-ți creezi o strategie eficientă de dezvoltare profesională a angajaților.

450 Lei
Elemente esențiale în vânzări: Începutul tranzacției

Un ghid practic în care vei afla cum să pornești o tranzacție într-un cadru oportun pentru garantarea succesului final.

450 Lei
Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii- cum să gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei
Ședințele - cum să le faci mai productive

O nouă perspectivă asupra ședințelor, cum să le faci mai productive, astfel încât compania sa nu mai irosească resurse financiare.

450 Lei