Comunicare/conflict
Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul on-line Rezolvarea problemelor în mod creativ- aplicații te va ajuta să examinezi cele mai comune mituri și preconcepții asupra creativității și oamenilor creativi, să înțelegi legile care formează cadrul rezolvării problemelor în mod creativ, să aplici o varietate de tehnici de rezolvare a problemelor pentru a genera soluții, să înveți cum să eviți cele mai comune blocaje mentale care stau în calea gândirii clare și creative, să identifici tehnici care te vor ajută să evaluezi și prioritizezi opțiuni, să pui în practică conceptul de rezolvare a problemelor în mod creativ.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Ce înseamnă să rezolvi problemele în mod creativ? 

Hai să împărțim această frază pe bucăți și să le examinăm pe fiecare în parte.

O problema poate fi dată de discrepanța între starea curentă și starea dorită. Fiecare problema are două elemente în comun: un obiectiv și un obstacol. Dacă nu ar fi obstacole, nu ar există o problema; ar fi fost o cale rapidă pentru atingerea obiectivelor.

Creativitatea este procesul de generare a unor noi posibilități sau alternative; în special, abordări noi sau pe care alții nu le-au luat în considerare. Creativitatea este bazată pe abilitatea de a vedea lucrurile într-o lumina diferită sau dintr-o altă perspectiva.

Rezolvările creative nu înseamnă folosirea unei abordări aleatorii, întâmplătoare pentru rezolvarea problemelor.

Înseamnă, în schimb, folosirea de tehnici care cresc numărul și varietatea opțiunilor pentru a genera cea mai bună soluție posibilă la problema.

Acest program analizează conceptele de baza în creativitatea rezolvării problemelor aplicandu-le unui studiu de caz cu mai multe cadre.

La sfarșitul acestui curs vei putea să:

       examinezi cele mai comune mituri și preconcepții asupra creativității și oamenilor creativi.

       înțelegi legile care formează cadrul rezolvării problemelor în mod creativ.

       aplici o varietate de tehnici de rezolvare a problemelor pentru a genera soluții

       înveți cum să eviți cele mai comune blocaje mentale care stau în calea gândirii clare și creative

       identifici tehnici care te vor ajută să evaluezi și prioritizezi opțiuni

      •       pui în practică conceptul de rezolvare a problemelor în mod creativ.

Despre cursul on-line 

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obținut în urmă promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a te înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

  

Cursuri similare

Adaptarea stilului de leadership

Curs on-line de leadership, cum să devii un manager de succes și un lider respectat de subalterni.

450 Lei
Creșterea inteligenței emoționale

Creșterea inteligenței emoționale – cum să îți dezvolți inteligență emoțională pentru îmbunătățirea relațiilor la locul de muncă

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații

Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații – cum să-ți creezi o strategie eficientă de dezvoltare profesională a angajaților.

450 Lei
Implicarea angajaților

Implicarea angajaților- ghid pentru manageri în a le obține și susține angajamentul la locul de muncă.

450 Lei
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă- dezvoltarea obiceiurilor la locul de muncă pentru creșterea productivității reale.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

450 Lei