Cursuri beauty
Curs manichiură cu gel - arta manichiurii perfecte

Curs manichiură cu gel - arta manichiurii perfecte

Disponibilitate: disponibil

Curs practic de manichiură cu gel

Cursul  de manichiură este un ghid practic de tehnici moderne de reconstrucție cu gel a unghiilor și se adresează tuturor celor care doresc să-și transforme pasiunea într-o profesie de succes, fie că doresc să se inițieze în acest domeniu, fie că doresc să înceapă propria afacere.

Pentru a fi profesionist și a realiza o reconstrucție cu gel reușită, specială, este nevoie atât de studiu de calitate, exercițiu, dar și creativitate. Cursul Stilist protezist unghii abordează toate aceste aspecte într-o formă practică, originală, astfel încât informațiile să fie cât mai precise și pe înțelesul tuturor.

 
450 Lei

Stilistul protezist de unghii este specialistul care se ocupă de înfrumusețarea unghiilor, prin aplicarea diferitelor tehnici, de la manichiură clasică până la cele de reconstrucție cu gel cu ajutorul șabloanelor, acril sau aplicare de tips-uri. Un stilist protezist de unghii profesionist este în permanentă la curent cu noutățile în domeniu, în acest sens fiind necesară o formare profesională continuă; aplică cele mai moderne tehnici, complet neagresive, care să nu pună în pericol siguranță clienților, adaptate cerințelor variate și necesităților clienților.

Pe lângă îngrijirea mâinilor și a unghiilor naturale, stilistul protezist de unghii trebuie să fie specialist în aplicarea unghiilor false și în reconstrucțiile cu gel, în decorarea unghiilor prin crearea celor mai inovatoare și îndrăznețe modele de unghii cu gel, cu respectarea morfologiei mâinilor și a regulilor de combinare a culorilor și elementelor decorative.

Curs complet manichiură cu gel, un ghid de tehnici aplicate

Cursul parctic de manichiură cu gel asigură o informare corectă și completă asupra celor mai moderne tehnici de reconstrucție cu gel  a unghiilor, explicate pas cu pas de un specialist cu o experiență reală în domeniu, pregătit să răspundă întrebărilor și să ofere sfaturi punctuale sau explicații suplimentare ori de câte ori este necesar.

Pentru a urma acest curs nu este necesară experiență anterioară!

Metodă de învățare în 4 pași, cu cele 6 capitole distribuite pe parcursul a 4 zile de lucru, asigura un proces de studiu performant și echilibrat, iar imaginile sugestive însoțite de explicații amănunțite sprijină familiarizarea atât cu instrumentarul necesar, cât și cu tehnicile de lucru.

LECTII DE RECAPITULARE                                            ÎNDRUMAREA UNUI SPECIALIST
           

La sfârșitul acestui curs vei cunoaște:

  • Îngrijirea unghiilor naturale
  • Cele mai bune produse necesare începerii propriei afaceri
  • Cum se execută corect o reconstrucție cu gel
  • Trucuri aplicate de cei mai buni specialiști în domeniu pentru o manichiură perfectă
  • Idei de decorare ale unghiilor, gata de pus în practică

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urmă promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. 

 

 

Cursuri similare

Formator/Trainer

Curs online de Formator, formare și perfecționare profesională continuă în sistem e-Learning.

450 Lei
Responsabil cu gestiunea deșeurilor

Curs online de specialitate pentru persoanele desemnate să gestioneze deșeurile conform OUG. 92/2021

450 Lei
Coafor stilist

Curs de Coafor stilist, un ghid practic care va dezvăluie tehnicile moderne în realizarea lucrărilor de coafură și frizerie.

450 Lei
Limba spaniolă curs intensiv

Curs intensiv limba spaniolă, manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor lingvistice!

450 Lei
Limba germană simplu și repede

Învață simplu și repede Limba Germană, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor!

450 Lei
Cum să devii un bun lider

Curs on-line practic de dezvoltare și aplicare a abilităților de lider, câștigarea încrederii subalternilor.

450 Lei