Comunicare/conflict
Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Tipare mentale - Cum să iei decizii în acord cu realitatea

Acest curs îți va arată cum să-ți analizezi tiparele metale, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite pe care le faci involuntar și să scoți la iveală credințe ascunse. Folosind activități și exerciții interactive, această experiență de învățare scoate la iveală nevoia de a te conecta cu lumea înconjurătoare, să fii în căutare de oportunități și să ai o abordare deschisă asupra muncii.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Fiecare dintre noi are o anumită percepție asupra realității, despre cum funcționează lumea în care trăim – un tipar/model mental care ne ajută să înțelegem, care ne ghidează procesul de gândire și de luare a deciziilor. Construite din experiențe de zi cu zi, influențe din exterior și recompense: bani, reușite etc. tiparele mentale descriu modul de înțelegere al unor fenomene fizice sau procese și pot fi atât benefice, cât și dăunătoare succesului.

Ce este un tipar mental?

Într-un sens general, percepția pe care o ai asupra realității, despre cum funcționează lucrurile de fapt

La ce te aștepți de la această experiență de e-Learning?

Te aștepți că acest curs să fie ușor? Dacă ar fi un curs clasic, urmat la școală, ar fi un curs unde ai obține notă maximă foarte ușor? Sau eșți mai sceptic? Sau poate ți s-a spus să faci acest curs, deși nu asta era intenția ta. În acest caz, așteptările ar fi diferite.

Deci, în funcție de circumstanțe, răspunsul poate fi diferit.

Așadar, fiecare persoană are un tipar mental diferit sau o percepție diferită a ceea ce va reprezenta cursul pentru el.

Acest curs îți va arăta cum să-ți analizezi tiparele metale, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite pe care le faci involuntar și să scoți la iveală credințe ascunse. Folosind activități și exerciții interactive, această experiență de învățare scoate la iveală nevoia de a te conecta cu lumea înconjurătoare, să fii în căutare de oportunități și să ai o abordare deschisă asupra muncii.

La sfarșitul acestui curs vei putea:                                      

       defini tiparele metale și modul în care acestea influențează mediul de lucru;

       identifica propriile tipare mentale;

       recunoaște ipotezele/presupunerile greșite din cadrul tiparelor mentale;

       scoate la lumina ipotezele/presupunerile ascunse;

       evita cele mai frecvente greșeli;

       implementa strategii pentru a ajusta tiparele mentale greșite

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a te înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

Informații financiare

Află cum poți interpreta corect instrumentele financiare pentru a lua cele mai inspirate decizii pentru business-ul tău.

450 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei