Marketing/ Vânzări
Elemente esențiale în vânzări: Începutul tranzacției

Elemente esențiale în vânzări: Începutul tranzacției

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Acest curs on-line te va ajuta să dezvolți importante abilități de ascultare și înțelegere, esențiale în obținerearea performanțelor în procesul de vânzare.

După finalizarea acestui curs, vei putea să te pregătești pentru pornirea tranzacției, să descrii trăsăturile care te ajută să pornești cu dreptul o tranzacție, să explici importanța clădirii relațiilor, să descrii cum să pornești tranzacția într-un cadru oportun și nu în ultimul rând vei cunoaște regulile pentru pornirea corectă a unei tranzacții.

 
450 Lei

Să revizuim pe scurt procesul de vânzare. În primul rând, petreci timp prospectand piața și identificând piste valide. Apoi, îți faci temele și convingi posibilul client să se întâlnească cu tine. Acum, ești față în față cu acesta.

Acest pas, pornirea tranzacției, este despre a face o bună impresie, a te poziționa ca expert și a stabili un cadru pozitiv pentru afaceri.

În acest curs, vei avea de urmărit niște formate, dar cheia este să le folosești adaptându-le la situația ta.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:

       te pregătești pentru pornirea tranzacției.

       descrii trăsăturile care te ajută să pornești cu dreptul o tranzacție.

       explici importanța clădirii relațiilor.

       descrii cum să pornești tranzacția într-un cadru oportun.

       descrii regulile pentru pornirea corectă a unei tranzacții.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

Informații financiare

Află cum poți interpreta corect instrumentele financiare pentru a lua cele mai inspirate decizii pentru business-ul tău.

450 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

450 Lei
Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii- cum să gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

450 Lei
Elemente esențiale în vânzări: prospectarea și managementul teritoriului

Întocmirea rapoartelor de afaceri – cum să pregătești, organizezi și prezinți în mod convingător un raport de afaceri

450 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei