Comunicare/conflict
Vorbește ca un lider

Vorbește ca un lider

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs online practic Vorbeste ca un lider.

Acest curs on-line te va ajuta să înțelegi importanța comunicării eficiente cu subalternii tăi, cu scopul de a obține un maximum de disponibilitate din partea acestora în sprijinirea atingerii obiectivelor organizației. Vei reuși să descoperi fraze cheie de comunicare pentru a exprimă viziunea și competență tasă-ți însușești fraze cheie de comunicare destinate să stimuleze  relațiile și să îi susțină pe ceilalțisă explorezi moduri de  demonstrare a responsabilității și să dezvolți responsabilitatea celorlalțisă înveți cum să oferi o critică eficientă și constructivăsă înțelegi cum să îți exprimi aprecierea și cum să oferi laude semnificative altora.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Dacă acțiunile tare îi inspiră pe alții să viseze mai mult, să învețe mai mult, să facă mai mult și să devină mai mult, înseamnă că ești un lider.”

—John Quincy Adams

 

Cele mai multe studii efectuate în rândul angajaților celor mai renumite companii din lume precum Apple, dezvăluie faptul că îmbunătățirea comunicării cu angajații trebuie să fie pe lista priorităților în definirea politicii proprii, fiind văzut că un instrument clar în atingerea scopurilor pe termen lung. Este clar că succesul companiei nu poate există fără angajați profesioniști, dar motivați, și lideri pregătiți să fie un exemplu de urmat în rândul angajaților.

Dar cum poți ști ce informații sunt cel mai important de comunicat pentru un lider? Există o multitudine de mesaje specifice de comunicat în cadrul unei organizații, dar ele pot fi organizate în patru categorii generale, care pot enunțate astfel: „Am o viziune pentru organizație”, „Am competențele necesare punerii în aplicare a acestei viziuni, „Va cunosc și îmi pasă de voi”, „Vreau să va ajut”.

La sfarșitul acestui curs vei putea să:   

       descoperi fraze cheie de comunicare pentru a exprima viziunea și competența ta.

     însușești fraze cheie de comunicare destinate să stimuleze  relațiile și să îi susțină pe ceilalți.

  explorezi moduri de  demonstrare a responsabilității și să dezvolți responsabilitatea celorlalți.

       înveți cum să oferi o critică eficientă și constructivă.

       înțelegi cum să îți exprimi aprecierea și cum să oferi laude semnificative altora.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a te înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

Responsabil Protecția Datelor cu Caracter Personal (DPO)

CURS on-line practic privind protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul General de Protecția Datelor (GDPR).

450 Lei
Coaching pentru dezvoltare

Curs on-line de coaching, coaching de performanță în sprijinirea angajaților pentru atingerea potențialul maxim

450 Lei
Gestionarea timpului

Tehnici aplicate de eficientizare a timpului, o abordare personalizată a gestionării timpului

450 Lei
De ce ne luptăm cu deciziile grele

De ce ne luptăm cu deciziile grele – un curs on-line despre depășirea îndoielilor și dilemelor, cum să nu cazi în capcană luării deciziilor.

450 Lei
Inteligența culturală

Curs on-line aplicat, dobândirea abilităților de relaționare la locul de muncă în contextul diversității culturale

450 Lei
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă- dezvoltarea obiceiurilor la locul de muncă pentru creșterea productivității reale.

450 Lei