Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Înscrierea la cursurile online se efectuează prin accesarea butonului  "Mă înscriu la curs", din pagina de prezentare a fiecărui curs.

 

√ În cazul în care ești Utilizator nou. Pentru a te înscrie la un curs, este necesar ca mai întâi să creezi un cont de utilizator, din secțiunea "Autentificare/Creează cont". Pe adresa de email introdusă la înscriere, vei primi datele de logare pentru contul creat, precum și confirmarea înscrierii cu instrucțiunile ulterioare. Nu 

√ În cazul în care ai deja un cont creat. În cazul în ești deja înregistrat pe site, pentru a te înscrie la un curs online, este necesară autentificarea, prin accesarea butonului "Autentificare". Datele asociate contului vor fi preluate automat în formularul de înscriere.

 

În momentul înregistrării înscrierii, vei avea posibilitatea să selectezi modalitatea de plata dorită - prin transfer bancar, online cu cardul, sau cu numerar la sediul nostru.

Plata prin transfer bancar se poate efectua în baza facturii proforme, disponibile în contul tău de utilizator, ulterior înregistrării înscrierii, sau utilizând datele juridice de la secțiunea "Contact".

Plata online cu cardul se poate realiza în siguranță, cu orice card de debit sau credit. Plata este procesată de Netopia MobilPay.  

Plata cu numerar se face integral în lei, numai la sediul societății noastre.  

 

Cursurile se desfășoară exclusiv online, pe platforma elearning destinată studiului individual, la distanță, materialul de studiu fiind pus la dispoziția utilizatorului numai prin intermediul platformei de cursuri. 

Conectarea pe platforma se realizează pe baza de user și parolă, ce vor fi activate în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Acestea vor fi disponibile în contul de utilizator, împreună cu link-ul de accesare a platformei. După logarea in contul creat la înscriere, la secțiunea Contul meu se vor utiliza datele afișate in tabelul rezumat din josul paginii, in care sunt publicate Link catre curs (se efectuează click pe denumire), iar in pagina deschisă ulterior se vor introduce userul și parola mentionate in tabelul rezumat, in coloanele corespunzătoare.

Datele de acces sunt active timp de 30 de zile calendaristice, ce decurg din momentul activării datelor de acces. După expirarea acestei perioade, datele de acces se dezactivează automat.  

Pentru a te informa cu privire la activarea datelor de acces, vei primi un email pe adresa utilizată la înscriere. 

Odată cursul finalizat, este emis certificatul de absolvire care atestă participarea la un program de formare profesională si dobândirea anumitor cunoștințe și competențe specifice, aferente tipului de program absolvit. Certificatul este eliberat de furnizorul de formare profesională, și poate face dovada unei pregătiri inițiale într-un anumit domeniu, poate fi utilizat în cazul unei viitoare evaluări a competențelor, pentru autoinstruire, sau în orice alte situații în care nu se solicită în mod expres un certificat de calificare sau absolvire obținut pe cale formală.

Transmiterea certificatului se face gratuit prin poștă, sau contra cost prin curierat rapid, la adresa de expediere dorită. 

Certificat de participare