Studiaza liber - oriunde, oricand!

Servicii | Organizare conferinte, seminarii, traininguri

Servicii de organizari evenimente, conferinte, seminarii traininguri.

Oferim servicii de consultanta si organizare a diferitelor tipuri de evenimente corporate si nu numai:
-    Seminarii;
-    Conferinte;
-    Sesiuni de formare si perfectionare la cerere;
-    Workshop-uri;
-    Teambuilding-uri.

Realizarea unui eveniment reusit, care sa-si atinga cu succes obiectivele prestabilite, presupune in primul rand desfasurarea in prealabil a unei activitati complexe de analiza si planificare riguroasa a fiecarui detaliu. O etapa importanta o constituie identificarea necesitatilor de formare, in scopul stabilirii celui mai potrivit tip de program, in functie de exigentele beneficiarului.

Fiecare eveniment in parte are particularitati proprii, din acest motiv metodologia noastra de lucru este centrata pe o stransa colaborare cu beneficiarul, in cadrul careia comunicarea si intelegerea comuna sunt aspecte esentiale in derularea ulterioara a etapelor de organizare.
Aportul nostru in implementarea proiectelor consta fie doar in asigurarea suportului logistic, in functie de specificul evenimentului (echipamente de proiectie, inchiriere sali de conferinte dotate conform standardelor etc.), fie in asigurarea unor servicii complexe - selectia formatorilor, realizarea suporturilor de formare sau a altor documentatii, asigurarea locatiei, desfasurarea evenimentului si evaluare.

Pentru mai multe informatii sau o oferta personalizata completati formularul de contact sau scrieti-ne la adresa de e-mail business@ecalificat.ro

Pentru lista completa a serviciilor oferite click aici.

Organizari evenimente corporate.Consultanta si organizare evenimente.Conferinte, seminarii, traininguri.
© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii