Studiaza liber - oriunde, oricand!

Servicii | Consiliere si orientare profesionala

Servicii de informare, consiliere si orientare in domeniul formarii profesionale.

Formarea profesionala de calitate reprezinta una din conditiile esentiale care asigura progresul continuu pentru un confort social ideal, insa se poate intampla sa avem dificultati in identificarea celui mai potrivit parcurs educational.  Experienta acumulata si dovedita de-a lungul celor peste 14 ani de activitate, cu peste 3000 de absolventi  si numeroase proiecte educationale desfasurate la nivel national, demonstreaza faptul ca echipa noastra este pregatita sa te sustina in identificarea corecta a oportunitatii de formare.  

Programele de formare profesionala sunt variate, insa nu intotdeauna sunt si cele mai potrivite. Obiectivul nostru este acela de a gasi o solutie potrivita profilului tau, printr-o informare obiectiva, transparenta asupra continutului fiecarui curs sau asupra celei mai potrivite metode de formare profesionala, in  functie de obiectivele tale. 

Ne puteti contacta completand formularul de contact, din sectiunea “Contact”, sau scriindu-ne la adresa de e-mail contact@ecalificat.ro 

Pentru lista completa a serviciilor oferite click aici.

 

Consultanta si formare profesionalaFormare profesionala de calitate.
© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii