Studiaza liber - oriunde, oricand!

Termeni si conditii

Va multumim ca utilizati portalul de cursuri on-line www. ecalificat.ro!

Produsele si serviciile prezentate pe portalul www.ecalificat.ro sunt oferite utilizatorilor denumiti in continuare Beneficiar, de C.P.E. TEHNO-LOG SRL SRL,  in parteneriat cu Fundatia FPIP-Viitor, denumit in continuare Furnizor. Prezenta sectiune de “Termeni si conditii ” reglementeaza utilizarea site-ului, precum si conditiile de participare la cursurile on-line, respectiv utilizarea platformei de elearning.

Prin utilizarea site-ului Ecalificat.ro ("Serviciu"), sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termeni și condiții").  Termenii și condițiile, împreună cu formularul de inscriere/ comanda curs constitue acordul intre Furnizor si Beneficiar.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si in cazul in care aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord sa respectati acesti termeni, precum si conditiile de furnizare a serviciilor. 

Ecalificat.ro isi rezerva dreptul de a actualiza și modifica Termenii și condițiile, fără notificare prealabila. Orice functie noua, sau modificare adusa site-ului ecalificat.ro in scopul îmbunătătirii serviciului actual, inclusiv lansarea de noi resurse, vor face obiectul Termenilor și condițiilor. Utilizarea continuă a Serviciului după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de serviciu în orice moment .

Încălcarea oricăror dintre termenii de mai jos va duce la inchiderea contului. 

Cine poate utiliza serviciile ecalificat.ro. 

Serviciile si produsele noastre pot fi utilizate de orice persoana, numai in conformitate cu acesti termeni si cu respectarea legilor aplicabile in Romania, referitoare la protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor.   

Furnizarea datelor cu caracter personal.

Serviciile si produsele furnizate prin intermediul portalului www.ecalificat.ro pot fi utilizate numai prin inregistrarea si crearea unui cont de utilizator pe portal, care presupune furnizarea unor informatii personale referitoare la nume, cod numeric personal, adresa, adresa de email si numar de telefon, sau datele de identificare ale persoanei juridice. 

Sub incidenta acestor termeni, in calitate de utilizator, sunteti de acord sa furnizati aceste informatii. In cazul furnizarii de informatii false sau care nu sunt de actualitate, responsabilitatea apartine exclusiv Beneficiarului. 

Politica de securitate a datelor.

Prin inregistrarea pe site in vederea utilizarii serviciilor si produselor noastre sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in conditiile legii aplicabile. Furnizorul nu comercializeaza adrese de email sau alte date furnizate de catre Beneficiar si nu comunica tertelor parti adrese, numere telefon sau orice alte informatii confidentiale.

Sunteți responsabil pentru menținerea securității contului și a parolei. Ecalificat.ro nu poate și nu va fi răspunzător pentru orice pierdere sau deteriorare din cauza nerespectării acestei obligații de securitate.

Nu puteți utiliza Serviciul in scopuri ilegale sau neautorizate . Prin utilizarea Serviciului, nu este permisa incalcarea legislatiei in vigoare de orice natura (inclusiv, dar fără a se limita la, legile privind drepturile de autor).

 

Termeni utilizati:

Serviciul prestat = Serviciul prestat poarta denumirea generica de “curs online”. Prin prestarea serviciului se intelege facilitarea accesului pe platforma electronica in vederea certificarii unui set de cunostinte dobandite. Certificarea este realizata in baza unei evaluari subiective realizata cu sprijinul expertizei specialistilor partenerului: Fundatia pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor  Accesul se realizeaza pe baza de user si parola, activate in urma achitarii valorii specificate pe site-ul de prezentare.

Accesare= accesarea site-ului ori a platformei electronice o singura data in scopul informarii asupra conditiilor de utilizare

Utilizare=este considerata utilizare continuarea accesarii dupa informarea asupra conditiilor de utilizare/.

Materiale suport= materiale de studiu puse la dispozitie utilizatorului sub forma fizica (manual, CD-uri) ori in format electronic (texte, soft, aplicatii, sunete, documente electronuce, fisiere video/audio, trimiteri catre continut extern, etc.)

Site de prezentare =site-ul de prezentare a serviciilor oferite (www.ecalificat.ro)

Platforma elearning =portal tehnic, catre care este redirectionat utilizatorul dupa indeplinirea conditiilor de eligibilitate, in vederea parcurgerii continutului tematic ales, efectuarii testelor de evaluare, certificarii.

Contract/conventie/termeni si conditii= prezentul document

Poprietate asupra continutului.

Intregul continut al site-ului www.ecalificat.ro, si al portalului elearning , incluzand texte, soft, sunete, documente de prezentare, fisiere video/audio etc. nu poate fi modificat, copiat, distribuit, tiparit, comercializat fara acordul scris in prealabil al reprezentantilor Furnizorului, fiind protejate prin lege. 

Conditii de utilizare a serviciilor ecalificat.ro

Prin inscrierea la cursurile on-line ecalificat.ro sunteti de acord cu modalitatea de desfasurare a programului si furnizare a materialelor de studiu. Acestea sunt disponibile exclusiv pe platforma de elearning a Furnizorului, fapt ce presupune necesitatea existentei unei conexiuni la internet, pe toata perioada de desfasurare a cursului.  Accesul pe platforma de studiu se realizeaza pe baza de user si parola, activate in cel mai scurt timp posibil, maxim 2 zile (sau 48 ore) lucratoare din momentul confirmarii efectuarii platii de catre Beneficiar. Datele de acces pentru fiecare curs in parte sunt active 30 de zile calendaristice, din momentul activarii acestora. Dupa expirarea acestui termen, datele de acces sunt dezactivate automat, o eventuala prelungire a termenului nefiind posibila. Suportul de curs este disponibil exlusiv on-line, in cadrul platformei de studiu.

Modificări ale serviciului și ale prețurilor

Serviciile oferite de Furnizor, precum si prețurile tuturor serviciilor, pot fi modificate oricand, fara o informare prealabila directa.  Utilizatorii pot avea acces oricand la aceste informatii, în orice moment,  prin accesarea sau vizualizarea modificărilor la Serviciul însuși.

Ecalificat.ro nu este răspunzător față de dvs. sau față de niciun terț pentru modificarea prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

Drepturile si obligatiile Beneficiarului.

Toate drepturile acordate cursantilor in baza platii efectuate, sunt valabile doar pana la data limita afisata in contul de utilizator pe platforma e-learning, pentru fiecare curs in parte. 

Beneficiarul este considerat absolvent daca a sustinut testul final si a obtinut cel putin nota 6.

Programul se considera incheiat, iar contractul executat integral: 

1. Dupa expirarea perioadei alocate unui curs, 

2. Prin neparcurgerea integrala a materialelor de curs, 

3. Prin nepromovarea testului final, pana la expirarea perioadei alocate cursului.

Beneficiarul are dreptul sa utilizeze pe deplin faciltatile puse la dispozitie prin platforma elearning pentru un cont de utilizator, in conformitate cu normele legale in vigoare.

Prin achitarea taxei de participare, Beneficiarul are dreptul de a utiliza serviciile contractate in conditiile stabilite de prezenta conventie. 

Alte drepturi ale Beneficiarului:

- De a utiliza toate facilitatile multimedia puse la dispozitie in cadrul platformei elearning;

- De a participa la Forumuri si Discutii cu respectarea termenilor si conditiilor de utilizare;

- Dreptul de a accesa si posta temele obligatorii in cadrul cursului; 

- Dreptul de a sustine testul de absolvire pana la data limita alocata;

- Dreptul de a repeta testul final ori de cate ori este cazul, fara a depasi termenul limita de finalizare a cursului; 

- De a primi o singura data certificatul de absolvire original;

- De a solicita si a primi duplicat al certificatului de absolvire,

Beneficiarul are obligatia de a verifica daca i-au fost alocate toate cursurile la care s-a inscris si pentru care a achitat taxa de inscriere. Beneficiarului ii revine obligatia de a respecta termenul stabilit pentru finalizarea cursului.

Drepturile si obligatiile Furnizorului.

Furnizorul are dreptul de a stabili perioada de desfasurare a cursurilor si modul in care sunt alocate lectiile. 

Furnizorul are dreptul sa interzica, fara notificare si fara nici o alta formalitate, accesul pe site sau pe platforma de studiu, oricarui utilizator care incalca in orice mod prevederile prezentei conventii. Furnizorul are dreptul de a modifica fara preaviz sau orice alta formalitate, prevederile "Termenilor si conditiilor de utilizare a serviciilor ecalificat.ro. Orice modificare se considera acceptata de catre utilizatori prin utilizarea site-ului. Beneficiarii au obligatia de a consulta termenii si conditiile de utilizare la fiecare accesare. Neacceptarea modificarilor atrage obligatia utilizatorului de a inceta utilizarea site-ului.

Furnizorul se obliga sa asigure Beneficiarului serviciile contractate de Beneficiar, in conditiile prezentate si in conditiile prezentei conventii. 

Renuntarea la contract.

Beneficiarul are dreptul de a solicita restituirea contravalorii serviciilor comandate achitate, iar Furnizorul se obliga sa restituie integral sumele incasate, numai in situatia in care nu a inceput executarea si livrarea serviciilor contractate, prin activarea datelor de acces pe platforma elearning.

Continutul materialelor support, prezentate pe platforma elearning nu face obiectul prezentului contract. Acesta poate fi contestat de catre utilizatori, doar in sens evolutiv. Efectuarea unei contestatii nu va afecta termenii prezentului contract.

Serviciul oferit este un serviciu de certificare in urma unui proces evaluare a cunostintelor. Rezultatele evaluarii nu pot fi contestate.

Activitati interzise.

Este interzisa postarea de materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a servicului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site.

Este interzisa introducerea de orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori, precum si actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" or "crashing", precum si trimiterea catre orice alt utilizator a mesajelor nesolicitate.

Este interzisa, de asemenea, utilizarea a oricaror dispozitive sau programe de calculator sau orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

Prin utilizarea site-ului www.ecalificat.ro sau a serviciilor oferite, utilizatorii se obliga sa nu foloseasca un limbaj licentios, inadecvat, vulgar, obscen, rasial, ofensiv sau defaimator, sa abuzeze, hartuiasca sau intimideze nicio alta persoana; sa nu faca declaratii sau sa posteze materiale care nu au legatura cu scopul pentru care utilizatorul se afla in sistem; sa nu incite sau sa exprime intentia de a desfasura activitati ilegale; sa nu incalce drepturile unei alte persoane, incluzand proprietatea intelectuala; sa nu promoveze sau sa posteze reclame sau anunturi comerciale de orice tip. 

Orice incalcare a prezentului document duce la inchiderea contului de utilizator si retragerea dreptului de a utiliza serviciile ecalificat.ro

Note generale. 

Termenii si conditiile de utilizare se afla sub incidenta legilor din Romania. Orice alte drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislatia in vigoare.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii