Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului eCalificat.ro Site-ul eCalificat.ro este operat de societatea SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L, adresa: Cladirea Green Center, Str. Branduselor, nr.74, etaj 3, biroul 8, Brasov. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului eCalificat.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

1. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

2. Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L (eCalificat.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

3. Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L (eCalificat.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L (eCalificat.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

4. Comandarea produselor

Administratorul site-ului SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L (eCalificat.ro) isi rezerva dreptul de a anula sau modifica starea comenzii plasate si produsele comandate in functie de stocul disponibil. Administratorul site-ului SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L (eCalificat.ro) va contacta utilizatorul care a plasat comanda (telefonic sau prin e-mail) si il va instiinta de starea produselor comandate, iar dupa confirmarea clientului, comanda va fi procesata.

5. Livrarea-punerea la dispozitia utilizatorului a materialului de studiu

Livrarea produselor comandate se realizeaza prin permiterea accesului pe platforma de cursuri, odata cu publicarea unui user si a unei parole unice in contul de utilizator creat la inscriere - sectiunea "Contul meu", in termen de pana la 48 ore lucratoare de la momentul confirmarii platii. In momentul activarii datelor de acces, utilizatorul va fi informat prin intermediul canalelor de comunicare de tip e-mail. 

6. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului/ Returul

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L (eCalificat.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, 

In conformitate cu art.16, lit.m, dreptul la retragere se poate exercita numai pana la data activarii datelor de acces si punerea acestora la dispozitia consumatorului prin publicarea in contul de utilizator. Dreptul la retragere poate fi exercitat cu respectarea termenului legal de maxim 14 zile ce decurg de la data punerii la dispozitie a datelor de acces catre utilizator, în condițiile neaccesării contului de studiu.  Accesarea cursului pe platforma de elearning mai inainte de implinirea termenului legal amintit,  conduce la pierderea dreptului la renuntare, contractul fiind considerat  executat.

Administratorul SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L (eCalificat.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ.

7. Disponibilitatea serviciului

Administratorul SC. C.P.E. TEHNO-LOG S.R.L (eCalificat.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului eCalificat.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info at eCalificat dot ro