Dezvoltare personală
Abilități aplicate de gândire critică

Abilități aplicate de gândire critică

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Abilități aplicate de gândire critică

Cursul online de Abilități aplicate de gândire critică permite dezvoltarea capacităților logice, de procesare a informației, de recunoaștere a problemelor și identificare a soluțiilor și deciziilor înțelepte, de a crește disponibilitatea pentru dialog, de a judecă non-emoțional fapte și dovezi.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Ce este gândirea critică?

lți importantă la locul de muncă. Dar, ce este ea, mai exact? Gândirea critică este un tip de gândire rațional, reflexiv, axat pe procesul decizional. Identificarea și evaluarea informațiilor presupuse corecte sunt folosite pentru a ghida în luarea unei decizii în legătură cu ce să crezi și ce să faci. 

Gândirea critică ajută în luarea unor decizii mai bune, folosind raționamentele logice, evitând greșelile de judecată și prejudecațile, și lucrsnd sistematic cu opțiunile pentru a identifica cea mai relevanță și raționala soluție.

De ce este importantă gândirea critică?

Gândirea critică este foarte importantă pentru buna judecată cotidiană, contrastând cu gândirea emoțională, prin exersarea abilităților logice. Procesul de gândire critică antrenează disponibilitatea pentru dialog, capacitatea de a face observații, de a identifica și recunoaște problemele, de cântări faptele și dovezile și de a emite opinii în relație cu rezultatele reflecției.

De ce să te înscrii la un curs on-line de gândire critică?

Unii oameni pot fi înzestrați de la natură cu această abilitate, dar cu toții putem să facem progrese la acest capitol. Acesta este și rolul programului – să ofere șansă de a exersa abilitățile de gândire logică. În primul modul sunt prezentate caracteristicile procesului de gândire critică și greșelile frecvente. Cealaltă parte a programului oferă studii de caz care pot fi aplicate sau prin care pot fi îmbunătățite abilitățile de gândire critică. 

Ablitățdobândite:

Recunoașterea și definirea problemelor, identificarea soluțiilor adecvate, luarea deciziilor înțelepte

- Capacitatea de a face observații, de a fi curios punând întrebari relevante și găsind resursele necesare

- Disponibilitatea de a cântări opinii în discuție 

- Disponibilitatea de a construi o gândire autocorectivă

- Dezvoltarea rezistenței la manipulare 

- Atenția la context 

- Capacitatea de a deosebi argumentarea rațională de ceaemoțională 

- Capacitatea de a face observații 

- Capacitatea de a înțelege logică și argumentarea logică.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

 Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Abilități de gândire critică

Curs online de gândire critică, dezvoltarea capacităților de utiliza gândirea critică activitatea profesională.

450 Lei
Abilități de gândire analitică

Gândirea analitică sau abilitatea de a depăși o situație delicată în mod sistematic, centrată pe utilizarea faptelor pentru luarea deciziilor.

450 Lei
Abilități de comunicare ale supraveghetorului

Curs on-line de comunicare, îmbunatățirea abilităților de comunicare în activitatea de supraveghere a subalternilor.

450 Lei
Abilități eficiente de ascultare

Curs on-line de comunicare, îmbunatățirea abilităților de comunicare învață să asculți.

450 Lei
Atitudinea proactivă

Curs dezvoltare profesională, cum să devii un angajat valoros pentru compania ta prin manifestarea atitudinii proactive.

450 Lei
Responsabil Protecția Datelor cu Caracter Personal (DPO)

CURS on-line practic privind protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul General de Protecția Datelor (GDPR).

450 Lei