Cursuri auto
Autovehicule Hibride
cursuri online masini hibride

Autovehicule Hibride

Disponibilitate: disponibil

Cursul online Autovehicule Hibride se adresează tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni fundamentale în domeniul autovehiculelor de tip hibrid, fiind menit să familiarizeze cursanții cu principiile și mecanismele de funcționare ale acestora.

Cursurile online în domeniul auto reprezintă o modalitate de studiu eficientă și la îndemână, oferind posibilitate dobândirii cunoștințelor de specialitate, sau perfecționarea la locul de muncă.

 
450 Lei

Cui se adresează cursul: 

Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să se inițieze în domeniul mașinilor de tip hibrid, fără a fi necesără o pregătire prealabilă sau anumite studii în domeniu. Acest curs oferă posibilitatea dobândirii cunoștințelor in domeniu, oferind o viziune de ansamblu asupra principiilor de funcționare, specificul acestora, precum și asupra celor mai comune probleme întâmpinate. Cursul online este potrivit atât pentru persoanelor interesate de obținerea unei specializări sau o reactualzare a informațiilor, cât și pentru cei pasionați de tehnologie auto.  

Cunoștințe dobândite la finalul acestui curs:                          

 • Sistemul de propulsie hybrid și electric

  Componentele sistemului hybrid și electric

  Bateria HV: descriere și testare

  Motoare Electrice fără perii

  Sistemul de încărcare ‘plug-in’

  Sistemul de Management al Bateriei HV

Modalitatea de desfășurare

Cursul se desfășoară exclusiv online, pe platforma elearning destinată studiului individual, la distanță, materialul de studiu fiind pus la dispoziția utilizatorului numai prin intermediul platformei de cursuri. 

Conectarea pe platforma se realizează pe baza de user și parolă, ce vor fi activate în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Acestea vor fi disponibile în contul de utilizator, împreună cu link-ul de accesare a platformei. După logarea in contul creat la înscriere, la secțiunea Contul meu se vor utiliza datele afișate in tabelul rezumat din josul paginii, in care sunt publicate Link catre curs (se efectuează click pe denumire), iar in pagina deschisă ulterior se vor introduce userul și parola mentionate in tabelul rezumat, in coloanele corespunzătoare.

Datele de acces sunt active timp de 30 de zile calendaristice, ce decurg din momentul activării datelor de acces. După expirarea acestei perioade, datele de acces se dezactivează automat.  

Pentru a te informa cu privire la activarea datelor de acces, vei primi un email pe adresa utilizată la înscriere. 

 

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma finalizării cursului, este specific tipurilor de cursuri desfășurate online, pe cale nonformală și atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire dobândit. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

ÎNSCRIERE LA CURS

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. Datele de acces pe platforma de studiu, vor fi vizibile ulterior confirmării plății, în contul de utilizator creat în momentul înscrierii, la secțiunea "Contul meu".

Cursuri similare

Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă

Curs online pentru pregătirea specialiștilor desemnați cu organizarea activității de protecție a muncii.

450 Lei
Gestionarea timpului

Tehnici aplicate de eficientizare a timpului, o abordare personalizată a gestionării timpului

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

450 Lei
NOU Cutia de Viteze Automată - noțiuni avansate

Curs online adresat tuturor celor care doresc să aprofundeze noțiunile despre cutiile de viteze automate, adresat celor care dețin cunoștințele minime.

450 Lei
NOU Sistemul de Frânare - noțiuni de bază

Curs online adresat tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni fundamentale în domeniul mecanic auto, cu specializare pe sisteme de frânare.

450 Lei
NOU Motoare diesel-noțiuni de bază

Curs online adresat tuturor celor care doresc să se inițieze în domeniul funcționăriimotoarelor de tip diesel.

450 Lei