Cursuri auto
Motoare diesel-noțiuni de bază
curs online motor diesel

Motoare diesel-noțiuni de bază

Disponibilitate: disponibil

Cursul online Motoare diesel-noțiuni de bază se adresează tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni fundamentale în domeniul funcționării motoarelor de tip diesel.

Cursurile online în domeniul auto reprezintă o modalitate de studiu eficientă și la îndemână, oferind posibilitate dobândirii cunoștințelor de specialitate, sau perfecționarea la locul de muncă.

 
450 Lei

Cui se adresează cursul: 

Cursul online Motoare diesel-noțiuni de bază se adresează tuturor persoanelor care doresc să se inițieze în domeniul funcționării motoarelor de tip diesel, fără a fi necesără o pregătire prealabilă sau anumite studii în domeniu. Acest curs oferă posibilitatea dobândirii cunoștințelor inițiale in domeniu, fiind prezentate asupra principiile de funcționare, specificul acestora, precum și asupra celor mai comune probleme întâmpinate. Cursul online este potrivit atât pentru persoanelor interesate de obținerea unei specializări sau o reactualzare a informațiilor, cât și pentru cei pasionați de tehnologie auto.  

Cunoștințe dobândite la finalul acestui curs:                          

 • Motorul diesel introducere

 • Gazele de evacuare și catalizatorii
 • Bujii incandescente-funcționare
 • Pompa de injecție în linie: regulatorul mecanic de turație 
 • Injector pompă: funcționare
 • Injectorul pompă: prezentare generală
 • Pompa de injecție cu piston sertar: supapa de refulare
 • Motorul în doi timpi: flux într-o direcție
 • Motorul în doi timpi: flux în sens invers
 • Pompa de injecție cu piston sertar
 • Pompa de injecţie în linie 
 • Pompa de injecţie în linie: prezentare generală
 • Pompa de injecție în linie: circuitul combustibilului
 • Pompa de injecție în linie: arborele cu came

Modalitatea de desfășurare

Cursul se desfășoară exclusiv online, pe platforma elearning destinată studiului individual, la distanță, materialul de studiu fiind pus la dispoziția utilizatorului numai prin intermediul platformei de cursuri. 

Conectarea pe platforma se realizează pe baza de user și parolă, ce vor fi activate în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Acestea vor fi disponibile în contul de utilizator, împreună cu link-ul de accesare a platformei. După logarea in contul creat la înscriere, la secțiunea Contul meu se vor utiliza datele afișate in tabelul rezumat din josul paginii, in care sunt publicate Link catre curs (se efectuează click pe denumire), iar in pagina deschisă ulterior se vor introduce userul și parola mentionate in tabelul rezumat, in coloanele corespunzătoare.

Datele de acces sunt active timp de 30 de zile calendaristice, ce decurg din momentul activării datelor de acces. După expirarea acestei perioade, datele de acces se dezactivează automat.  

Pentru a te informa cu privire la activarea datelor de acces, vei primi un email pe adresa utilizată la înscriere. 

 

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma finalizării cursului, este specific tipurilor de cursuri desfășurate online, pe cale nonformală și atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire dobândit. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

ÎNSCRIERE LA CURS

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. Datele de acces pe platforma de studiu, vor fi vizibile ulterior confirmării plății, în contul de utilizator creat în momentul înscrierii, la secțiunea "Contul meu".

Cursuri similare

Cadru tehnic cu atribuții în domeniul Prevenirii și Stingerii Incendiilor

Pregătire teoretică pentru desfășurarea activităților în domeniul Prevenirii și Stingerii Incendiilor.

450 Lei
Tehnician în instalații electrice

Curs on-line tehnic, pregătire de specialitate pentru desfășurarea activităților specifice domeniului electric.

450 Lei
Electrician în instalații energetice

Curs de specialitate, adresat celor care doresc să devină profesioniști în domeniul instalațiilor electrice

450 Lei
NOU Cutia de Viteze Automată - noțiuni de bază

Curs online adresat tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni fundamentale despre cutiile de viteze automate și principiile de funcționare ale acestora.

450 Lei
NOU Sistemul de Frânare - noțiuni de bază

Curs online adresat tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni fundamentale în domeniul mecanic auto, cu specializare pe sisteme de frânare.

450 Lei
NOU Autovehicule Hibride

Curs online adresat tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni fundamentale în domeniul funcționării mașinilor hibrid.

450 Lei