Cursuri auto
Cutia de Viteze Automată - noțiuni de bază

Cutia de Viteze Automată - noțiuni de bază

Disponibilitate: disponibil

Cursul online Cutia de viteze automat - noțiuni de bază se adresează tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni de bază în domeniul cutiilor de viteze automate, fiind menit să familiarizeze cursanții cu principiile și mecanismele de funcționare ale acestora.

Se recomandă completarea noțiunilor de bază cu modulele cuprinse în cursurile de avansați și specialiști.

 
450 Lei

Cutia de viteze automată controlează automat treptele de viteză ale cutiei, mărind astfel confortul de conducere al șoferului, fapt care determină ca șoferul să poată acorda o atenție sporită șofatului și carosabilului.

Iată de ce cutia de viteze automată devine tot mai populară printre opțiunile specifice autoturismelor noi, dar în același timp este important și să înțelegem caracterististicile de bază ale acesteia, precum și principiile de funcționare, dar și probleme care pot apărea, specifice acetui tip de cutie de viteze.

În cadrul acestui curs utilizatorii se vor familiariza cu noțiunile introductive în domeniul cutiei de viteze automate, și vor înțelege principiile de funcționare, astfel încțt să poată fi stabilite avantajele și dezavantajele automobilelor dotate cu astfel de cutii de viteze.

Cursul este structurat pe module tematice, disponibile pe o platforma de studiu individual online, ce face posibila accesarea cursului de oriunde, fără respectarea unui orar prestabilit. Deasemenea, la finalul fiecarui modul tematic, cursanții vor avea posibilitatea testării noțiunilor dobândite, prin parcurgerea unor întrebări grile.

Cui se adresează cursul: 

Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să se inițieze în domeniul auto, concentrat pe tematica cutiei deviteze automate, fără a fi necesără o pregătire prealabilă sau anumite studii în domeniu. 

Cunoștințe dobândite la finalul acestui curs:                          

  • Mecanismele Planetare

  • Ambreiajul Multidisc

  • Banda de Frânare

  • Convertizorul de Cuplu (Hidrotransformatorul)

  • Cutia de Viteze Automată – Funcționare

  • Cutia de Viteze Automată – Schimbarea Treptelor de Viteză

  • Cutia de Viteze cu Variație Continuă

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma finalizării cursului, este specific tipurilor de cursuri desfășurate online, pe cale nonformală și atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire dobândit. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

ÎNSCRIERE LA CURS

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. Datele de acces pe platforma de studiu, vor fi vizibile ulterior confirmării plății, în contul de utilizator creat în momentul înscrierii, la secțiunea "Contul meu".

Cursuri similare

NOU Cutia de Viteze Automată - noțiuni avansate

Curs online adresat tuturor celor care doresc să aprofundeze noțiunile despre cutiile de viteze automate, adresat celor care dețin cunoștințele minime.

450 Lei
NOU Cutia de Viteze Automată - specialiști

Curs online adresat tuturor celor care doresc să aprofundeze anumite noțiuni studiate în cadrul celorlate cursuri de bază și de specializare, în domeniul cutiilor de viteze automate.

450 Lei