Cursuri auto
Cutia de Viteze Automată - specialiști

Cutia de Viteze Automată - specialiști

Disponibilitate: disponibil

Cursul online Cutia de viteze automat - specialiști se adresează tuturor celor care doresc să se specializeze în  domeniul cutiilor de viteze automate. Acest curs este menit să faciliteze completarea cunoștințelor deja dobândite anterior, în cadrul cursurilor de bază și avansați.

 
450 Lei

Cutia de viteze automată controlează automat treptele de viteză ale cutiei, mărind astfel confortul de conducere al șoferului, fapt care determină ca șoferul să poată acorda o atenție sporită șofatului și carosabilului. Cutia de viteze automată devine tot mai populară printre opțiunile specifice autoturismelor noi, dar în același timp este important și să înțelegem caracterististicile de bază ale acesteia, precum și principiile de funcționare, dar și probleme care pot apărea, specifice acetui tip de cutie de viteze.

Acest curs permite specializarea celor care deja activează în domeniul mecanic auto, sau dețin cunoștințele de bază, fiind recomandat în completarea cursurilor de bază și avansați.

Cursul este structurat pe module tematice, disponibile pe o platforma de studiu individual online, ce face posibila accesarea cursului de oriunde, fără respectarea unui orar prestabilit. Deasemenea, la finalul fiecarui modul tematic, cursanții vor avea posibilitatea testării noțiunilor dobândite, prin parcurgerea unor întrebări grile.

Cui se adresează cursul: 

Cursul se adresează în special celor care au finalizat cursurile de bază și avansați, sau tuturor celor care doresc să obțină o specializare în domeniul cutiilor de viteze automate. Cursul este potrivit pentru cei care deja activează in domeniul mecanic, sau dețin cunoștințe minime.

 Cunoștințe dobândite la finalul acestui curs:

 • Cutia de Viteze Automată - noțiuni avansate
 • Convertizorul de cuplu (hidrotransformatorul)
 • Banda de frânare
 • Ambreajul multidisc
 • Mecanismele planetare
 • Mecanismul planetar simplu
 • Schimbarea treptelor de viteze
 • Sistemul de control
 • Cutia de Viteze cu Variație Continuă
 • Mecanismul planetar simplu: raportul de transmitere
 • Calcularea ambreiajului multidisc

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma finalizării cursului, este specific tipurilor de cursuri desfășurate online, pe cale nonformală și atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire dobândit. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

ÎNSCRIERE LA CURS

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “ÎNSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. Datele de acces pe platforma de studiu, vor fi vizibile ulterior confirmării plății, în contul de utilizator creat în momentul înscrierii, la secțiunea "Contul meu".

Cursuri similare

NOU Cutia de Viteze Automată - noțiuni de bază

Curs online adresat tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni fundamentale despre cutiile de viteze automate și principiile de funcționare ale acestora.

450 Lei
NOU Cutia de Viteze Automată - noțiuni avansate

Curs online adresat tuturor celor care doresc să aprofundeze noțiunile despre cutiile de viteze automate, adresat celor care dețin cunoștințele minime.

450 Lei