Cariere

Anunț pentru COLABORATORI

Anunt postat la data de: 05 Feb, 2020

1. Îți răsplătim efortul depus!

Dacă deții un material de învățare (suport de curs) pentru o ocupație/calificare din domeniul în care eșți specialist, noi îți răsplătim efortul depus.

Dacă acest material corespunde cerințelor noastre, și eșți autorul acestuia, noi ti-l cumpărăm!

2.  Fii colaborator !

În cazul în care eșți proprietarul unui material de învățare, dar nu dorești să-l înstrăinezi, atunci îți oferim oportunitatea de a-l utiliza pe platforma noastră de învățământ la distanță, pentru cursanții tăi sau în condiții de TUTORE pentru cursanții școlii noastre.

Activitatea de Tutore presupune să  fii proactiv, foarte prietenos,  comunicativ și un bun utilizator a celor mai recente evoluții în domeniul comunicării pe internet. (de ex. Skype). Atunci când elevii solicită lămuriri trebuie să poți răspunde în termen de maxim 48 de ore, indiferent  de locația în care te afli în acel moment. Deții, cu alte cuvinte, de cel puțîn următoarele : telefon mobil, un PC cu cea mai recentă versiune a Microsoft Office și  eșți conectat permanent la internet  în bandă largă.

3. Fii asociat!

Dacă propunerile de mai sus nu corespund cu perspectivele tale de carieră, poți deveni asociatul nostru pentru segmentul de cursuri corespondențe domeniului în care eșți specialist.

Astfel, noi îți pregătim pe platforma de învățământ la distanță cursurile tale, așa cum le dorești, iar tu devii Promoter, Formator sau Tutore pentru cursurile tale.

Activitatea de Promoter în acest domeniu presupune să promovezi cursurile în cercurile de specialiști cu care relaționezi, în mediile de specialitate la care eșți afiliat, în mediile on-line, etc... Pentru acesta activitate vei fi recompensat financiar direct proporțional cu rezultatele muncii tale. Pe scurt, vei primi procent din fiecare tarif de curs încasat.

Nu ezita să ne contactezi utilizând formularul alăturat!

Aplica online

Tip fisier: .PDF, .DOC, .ZIP - max: 5MB.
Tip fisier: .PDF, .DOC, .ZIP - max: 5MB.

* Campuri obligatorii.

Alte posturi disponibile

Fundația F.P.I.P- Viitor angajează Specialist marketing/vânzări(marketing-ecom-social media), în domeniul formării profesionale.

Fundația F.P.I.P- Viitor oferă oportunități de colaborare în domeniul cursurilor on-line, cu scopul dezvoltării permanente a resurselor de învățare pe tot parcursul vieții.

Oportunitate de colaborare în domeniul formării profesionale. Dacă ești specialist în domeniul tău sau ai o propunere de curs, alătură-te echipei noastre!