Cariere

Carieră în domeniul cursurilor online

Anunt postat la data de: 11 Feb, 2020

Cui ne adresăm:

- formatorilor care doresc să adauge valoare cursurilor predate “în clasa” prin corelarea acestora cu sistemul e-Learning;

- tuturor persoanelor interesate, care dețin un material de calitate sau care consideră că pot înnobila materialele de învățare existente, sau portofoliul de cursuri oferit;

- specialiștilor în web design, tehnoredactare, dezvoltatorilor de e-Learning.

Cine suntem?

Platforma www.Ecalificat.ro este unul din proiectele cu ajutorul cărora adăugăm valoare procesului de educație prin implementarea de tehnici și tehnologii moderne de învățare, facilitând astfel accesul la programe de formare de calitate, în domenii cât mai variate.

Echipa centrului pentru învățământ la distanță este formată din profesioniști activi: antreprenori și lectori independenți. Cu toate acestea suntem mereu în căutarea de noi persoane pasionate de profesia lor, si ne propunem permanent 

Vrei să te alături?

Căutăm persoane pasionate de domeniul în care activează, care să ne sprijine în dezvoltarea sistemului elearning.  Așadar, dacă dorești să pui o amprenta reală asupra proiectului nostru, nu ezita să ne faci cunoscută intenția ta. Îți oferim posibilitatea de a participa activ în procesul de profesionalizare continuă a centrului. Te poți aștepta la un salariu competitiv și la tot sprijinul necesar. 

Ne poți contacta utilizând formularul alăturat. 

                

Aplica online

Tip fisier: .PDF, .DOC, .ZIP - max: 5MB.
Tip fisier: .PDF, .DOC, .ZIP - max: 5MB.

* Campuri obligatorii.

Alte posturi disponibile

Fundația F.P.I.P- Viitor angajează Specialist marketing/vânzări(marketing-ecom-social media), în domeniul formării profesionale.

Pentru că suntem perfecționiști, proiectul nostru este în continuă dezvoltare, iar ideile tale pot face diferența. Contactează-ne, iar eforturile îți vor fi răsplătite!

Oportunitate de colaborare în domeniul formării profesionale. Dacă ești specialist în domeniul tău sau ai o propunere de curs, alătură-te echipei noastre!