Cursuri pentru companii
Cursuri comunicare

Cursuri comunicare

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

În mediul de afaceri succesul este obligatoriu pentru a menține un business pe piață, și nu de puține ori managerii sau antreprenorii sunt puși în situația de a descoperi acel "ceva" care face diferența, "biletul către succes". Provocarea e tot mai dificilă în contextul actual al unei competivitati tot mai crescute, ce face că succesul să nu fie întâmplător, ci rezultanta unor elemente precum gradul de inovare, de adaptare la condițiile pieței, dar și perfecționarea continuă pe toate planurile.  

Se poate întâmpla ca la un moment dat să nu apară rezultatele dorite. Desigur, se analizează date, se fac strategii, planuri etc., însă de multe ori sunt neglijate aspecte mai puțîn consistente, cum este ce al relaționării în cadrul echipei, cel al modului de comunicare cu subalternii sau colegii. Calitatea informației este importantă, însă în față unui blocaj de comunicare, își pierde finalitatea. Iată de ce succesul are legătură și cu modul în care reușești să comunici eficient, în funcție de context, sau să depășești o barieră de comunicare. Succesul poate însemna și abilitatea de a ști ce să spui, cum să spui.  

Cum te poate ajuta comunicarea eficientă în business-ul tău?

Comunicarea eficientă reprezintă acel tip de comunicare ce presupune transmiterea unui mesaj bine închegat, construit cu cuvinte inspirate, bine alese , având ca scop determinarea unui anumit efect sau comportament așteptat. O negociere fără o comunicare eficientă poate fi un adevărat eșec, iar o sarcina transmisă defectuos către un subaltern sau o discuție purtată în termeni nepotriviți poate avea consecințe grave asupra afacerii.

Cursuri online de comunicare sunt o soluție la îndemână, care permt accesul de oriunde, la o serie de informații esențiale în dezvoltarea abilităților de comunicare. Mai mult decât simple teorii, cursurile reprezintă o modalitate aplicată de a înțelege cum funcționează gândirea umană, ce sunt blocajele și cum pot fi depășite cu ușurință, cum să construiești mesaje solide sau să obții impactul pe care îl dorești cu ajutorul cuvintelor.

Iată câteva din cursurile online de comunicare ce pot fi utile în dobândirea sau aprofundarea abilităților de comunicare eficientă:

Curs online Norme de conduită în afaceri

Curs online Vorbește ca un lider

Curs online Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Curs online Managerul de succes

Curs online Cum să creați un loc de muncă respectabil

Curs online Interviuri comportamentale

Curs online Abilități de comunicare ale supraveghetorului

Cui se adresează cursurile noastre de comunicare?

Cursurile online de comunicare business pot fi urmate de orice persoană ce activează în domeniul afacerilor, fie că manager, antreprenor sau angajat.

Cum se desfășoară cursurile online de comunicare?

Materialele de studiu sunt disponibile pe o platformă elearning destinată instruirii și formării la distanță, accesibilă de pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Studiul online asigură un proces de învățare independent și personalizat în funcție de disponibilitatea fiecărui participant, fără să fie necesară deplasarea la locație sau respectarea unui orar prestablit. 

Tipul de certificat obținut.

Certificat de participare, eliberat de organizatorul cursului Fundaţia F.P.I.P-Viitor, certificat care atestă absolvirea cursurilor și dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire.

Înscrieri

Înscrierile se pot realiza din pagina de prezentare a cursului selectat, sau prin intermediul formularului de contact alăturat.

Cursuri similare pentru companii

[item.title]

Cursurile de marketing și vânzări sunt utile pentru pregătirea și perfecționarea angajaților care interacționează cu clienții sau furnizorii companiei.

[item.title]

Cursurile online asigura dezvoltarea competențelor profesionale ale angajaților pentru atingerea nivelului cerut de performanță la locul de muncă.

[item.title]

Cursurile online de management și leadership reprezintă o modalitate facilă de a înțelege și aplică principiile managementului de calitate pentru succesul companiei tale.

[item.title]

Cursurile online de coaching în domeniul afacerilor, pentru creșterea performanțelor și a eficienței angajaților.

[item.title]

Cursurile de managementul timpului se adresează tuturor celor care doresc să obțină performanțe prin eficientizarea timpului, prioritizarea sarcinilor, organizarea productivă a agendei.

[item.title]

Cursurile în domeniul managementului conflictelor te vor ajută să afli cum poți gestiona mai ușor situațiile conflictuale de la locul de muncă, cum poți face față mai ușor situațiilor conflictuale.

[item.title]

Cursul online de managementul proiectelor se adresează celor care doresc să preîntâmpine orice posibilă dificultate întâlnită pe parcursul realizării unui proiect.