Cursuri pentru companii
Cursuri vânzări/sales management

Cursuri vânzări/sales management

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

Este știut faptul că orice afacere se raportează la tranzacții, și practic un business fără vânzări nu există. În afaceri, energiile sunt canalizate de cele mai multe ori spre domeniul vânzărilor și implicit asupra oamenilor de vânzări, responsabili în mare parte de succesul business-ului.

Dacă activezi în segmentul vânzărilor, cu siguranță te-ai întrebat și tu la un moment dat cum să creșți vânzările, cum poți avea rezultate mai bune astfel încât să-ti mărești profitul. Cresterea vânzărilor reprezintă una dintre multiplele preocupări ale oamenilor de vânzări, conștienți de faptul că rezultatele în vânzări sunt întotdeauna influențate de nivelul de pregătire, profesionalismul și maestria acestora de a face față multiplelor provocări. Vestea bună este că toate aceste competențe pot fi dobândite sau perfecționate permanent. 

Cum să ai rezultate mai bune în vânzări?

Cea mai bună soluție pentru a trece la nivelul următor este să acorzi atenția cuvenită pregătirii profesionale.

Îți propunem următoarele cursuri online de vânzări, prin intermediul cărora sunt deprinse cunoștințe și competențe esențiale:

Curs online Începutul tranzacției

Curs online Prospectarea și managementul teritoriului

Curs online Cum să întrebi, cum să asculți

Curs online Finalizarea tranzacției 

Curs online Atragerea clienților permanenți

Cui se adresează cursurile noastre de vânzări?

  • Persoanelor care desfășoarșoara activități de vânzări sau care relaționează cu diferite tipologii de clienți

  • Antreprenorilor care doresc să își crească afacerile printr-un proces de vânzări de calitate.

  • Reprezentanților de vazari sau managerilor de vânzări care doresc să se perfecționeze sau să-și reactualizeze cunoștințele 

Cum se desfășoară cursurile online de vânzări?

Materialele de studiu sunt disponibile pe o platformă elearning destinată instruirii și formării la distanță, accesibilă de pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Studiul online asigură un proces de învățare independent și personalizat în funcție de disponibilitatea fiecărui participant, fără să fie necesară deplasarea la locație sau respectarea unui orar prestablit. 

Tipul de certificat obținut.

Certificat de participare, eliberat de organizatorul cursului Fundaţia F.P.I.P-Viitor, certificat care atestă absolvirea cursurilor și dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire.

Înscrieri

Înscrierile se pot realiza din pagina de prezentare a cursului selectat, sau prin intermediul formularului de contact alăturat.

Cursuri similare pentru companii

[item.title]

Cursul de diversitate și incluziune reprezintă un real beneficiu pentru orice organizație, contribuind la crearea unui mediu de lucru pozitiv și la succesul pe termen lung.

[item.title]

Cursurile de comunicare sunt concepute pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare în diferite situații specifice, cu scopul creșterii performanțelor angajaților.

[item.title]

Cursurile online asigura dezvoltarea competențelor profesionale ale angajaților pentru atingerea nivelului cerut de performanță la locul de muncă.

[item.title]

Cursurile online de management și leadership reprezintă o modalitate facilă de a înțelege și aplică principiile managementului de calitate pentru succesul companiei tale.

[item.title]

Cursurile online de coaching în domeniul afacerilor, pentru creșterea performanțelor și a eficienței angajaților.

[item.title]

Cursurile de managementul timpului se adresează tuturor celor care doresc să obțină performanțe prin eficientizarea timpului, prioritizarea sarcinilor, organizarea productivă a agendei.

[item.title]

Cursurile în domeniul managementului conflictelor te vor ajută să afli cum poți gestiona mai ușor situațiile conflictuale de la locul de muncă, cum poți face față mai ușor situațiilor conflictuale.

[item.title]

Cursul online de managementul proiectelor se adresează celor care doresc să preîntâmpine orice posibilă dificultate întâlnită pe parcursul realizării unui proiect.