Cursuri pentru companii
Managementul conflictelor în cadrul echipei

Managementul conflictelor în cadrul echipei

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

Poziția de manager într-o corporație presupune o multitudine de responsabilități, provocări, dar și abilități variate, necesare pentru depășirea cu succes a diferitelor provocări. Un manager trebuie să știe să identifice cele mai bune soluții pentru compania să, să ia deciziile potrivite, să dea dovadă de importante abilități în aria planificării, dar și a relaționării cu echipa din subordine și a exercitării controlului pe mai multe planuri. Se întâmplă adesea ca managerul să dețină o pregătire temeinică în domeniul său de expertiză, dar să se confrunte cu o adevărată provocare când vine vorba de relaționarea cu echipa, mai ales când este necesară aplanarea  conflictelor inerente în cadrul echipei.

Conflictele nerezolvate afectează eficiența echipei, de aceea, abilitatea managerului de a trata aceste conflicte devine esențială, astfel încât activitatea și succesul companiei să nu fie afectate de aceste situații.

Cum te pot ajuta cursurile de managementul conflictelor în business-ul tău?

Cursurile online de managent al conflictelor sunt o soluție la îndemână, mai puțin costisitoare față de cursurile de tip față-în-față. aceste cursuri permit accesul de oriunde, oricând, fără un orar prestabilit, la o serie de informații esențiale în dezvoltarea abilităților de gestionare a conflictelor. Mai mult decât simple teorii, cursurile reprezintă o modalitate aplicată de a înțelege cum funcționează comportamentul uman în diferite situații, ce sunt conflictele și cum pot fi depășite cu ușurință, cum să comunici în situații de criză, cum să abordezi problemele și cum să iei atitutinea potrivită pentru restabilirea armoniei, atât de importantă în atingerea performanțelor profesionale. 

Iată câteva din cursurile online de comunicare ce pot fi utile în dobândirea sau aprofundarea abilităților de comunicare eficientă:

Curs online Conversațiile delicate la locul de muncă

Curs online Controlul conflictului la locul de muncă

Curs online Arta de a-i influența pe alții

Curs online Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Curs online Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cui se adresează cursurile management al conflictelor?

 

Aceste cursuri pot fi urmate de orice persoană ce activează în domeniul afacerilor,care dorește să învețe să gestioneze eficient orice tip de conflict din cadrul echipei. 

 

Cum se desfășoară cursurile online?

Materialele de studiu sunt disponibile pe o platformă elearning destinată instruirii și formării la distanță, accesibilă de pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Studiul online asigură un proces de învățare independent și personalizat în funcție de disponibilitatea fiecărui participant, fără să fie necesară deplasarea la locație sau respectarea unui orar prestablit. 

 

Tipul de certificat obținut.

Certificat de participare, eliberat de organizatorul cursului Fundaţia F.P.I.P-Viitor, certificat care atestă absolvirea cursurilor și dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire.

 

Înscrieri

Înscrierile se pot realiza din pagina de prezentare a cursului selectat, sau prin intermediul formularului de contact alăturat.

 

Cursuri similare pentru companii

[item.title]

Cursurile de marketing și vânzări sunt utile pentru pregătirea și perfecționarea angajaților care interacționează cu clienții sau furnizorii companiei.

[item.title]

Cursurile de comunicare sunt concepute pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare în diferite situații specifice, cu scopul creșterii performanțelor angajaților.

[item.title]

Cursurile online asigura dezvoltarea competențelor profesionale ale angajaților pentru atingerea nivelului cerut de performanță la locul de muncă.

[item.title]

Cursurile online de management și leadership reprezintă o modalitate facilă de a înțelege și aplică principiile managementului de calitate pentru succesul companiei tale.

[item.title]

Cursurile online de coaching în domeniul afacerilor, pentru creșterea performanțelor și a eficienței angajaților.

[item.title]

Cursurile de managementul timpului se adresează tuturor celor care doresc să obțină performanțe prin eficientizarea timpului, prioritizarea sarcinilor, organizarea productivă a agendei.

[item.title]

Cursul online de managementul proiectelor se adresează celor care doresc să preîntâmpine orice posibilă dificultate întâlnită pe parcursul realizării unui proiect.