Cursuri pentru companii
Dezvoltarea profesională a angajaților

Dezvoltarea profesională a angajaților

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

Dezvoltarea profesională a agajatilor reprezintă o condiție importantă pentru atingerea performatelor și a succesului prefesional. În contextul progresului și a schimbărilor permanete resimțite constant în mai toate domeniile de activitate,  este foarte important că angajatorii să acorde atenție sporită perfecționării profesionale a angajaților pentru a se evita situațiile în care angajații devin ineficienți, sau nu mai reușesc să facă față provocărilor tot mai mari. Cum toate acestea se rasfrang asupra rezultatelor financiare ale companiilor, perfecționarea profesională continuă trebuie să depășească stadiul de necesitate și să constitue una din prioritățile angajatorilor, dar și a angajaților în egală măsură, preocupați de succesul profesional.       

Cursurile online reprezintă soluția potrivită pentru angajatorii sau angajații care nu dispun de resursele materiale sau de timp necesare pentru a se implică în programele tradiționale de formare profesională. Astfel, perfecționarea continuă a angajaților și dezvoltarea competențelor profesionale se realizează prin programe și cursuri din domenii variate, raportate la necesitățile de formare ale companiilor, orientate pe studiul individual practic. 

Iata cateva din cursurile online recomandate pentru dezvoltarea profesionala a angajatilor:

Curs online Obiceiuri productive la locul de munca

Curs online Relatia cu superiorul

Curs online Retele de socializare la locul de munca

Curs online Sedintele - cum sa le faci mai productive

Curs online Cum sa devii indispensabil la locul de munca

Curs online Atitudinea proactiva

Curs online Asumarea raspunderii la locul de munca

Curs online Femeia Lider - Depasirea obstacolelor si a prejudecatilor

Mai multe cursuri online pentru dezvoltarea profesionala a angajatilor aici.

Cum se desfășoară cursurile online?

Materialele de studiu sunt disponibile pe o platformă elearning destinată instruirii și formării la distanță, accesibilă de pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Studiul online asigură un proces de învățare independent și personalizat în funcție de disponibilitatea fiecărui participant, fără să fie necesară deplasarea la locație sau respectarea unui orar prestablit. 

Tipul de certificat obținut.

Certificat de participare, eliberat de organizatorul cursului Fundaţia F.P.I.P-Viitor, certificat care atestă absolvirea cursurilor și dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire.

Înscrieri

Înscrierile se pot realiza din pagina de prezentare a cursului selectat, sau prin intermediul formularului de contact alăturat.

Cursuri similare pentru companii

[item.title]

Cursul de diversitate și incluziune reprezintă un real beneficiu pentru orice organizație, contribuind la crearea unui mediu de lucru pozitiv și la succesul pe termen lung.

[item.title]

Cursurile de marketing și vânzări sunt utile pentru pregătirea și perfecționarea angajaților care interacționează cu clienții sau furnizorii companiei.

[item.title]

Cursurile de comunicare sunt concepute pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare în diferite situații specifice, cu scopul creșterii performanțelor angajaților.

[item.title]

Cursurile online de management și leadership reprezintă o modalitate facilă de a înțelege și aplică principiile managementului de calitate pentru succesul companiei tale.

[item.title]

Cursurile online de coaching în domeniul afacerilor, pentru creșterea performanțelor și a eficienței angajaților.

[item.title]

Cursurile de managementul timpului se adresează tuturor celor care doresc să obțină performanțe prin eficientizarea timpului, prioritizarea sarcinilor, organizarea productivă a agendei.

[item.title]

Cursurile în domeniul managementului conflictelor te vor ajută să afli cum poți gestiona mai ușor situațiile conflictuale de la locul de muncă, cum poți face față mai ușor situațiilor conflictuale.

[item.title]

Cursul online de managementul proiectelor se adresează celor care doresc să preîntâmpine orice posibilă dificultate întâlnită pe parcursul realizării unui proiect.